Hvad er behandlingerne af issyl ar?

07/20/2011 by admin

Mens der er mange behandlinger for overfladiske og dybere acne ar, er det vanskeligste ar til behandling af "issyl" arret. Metode til behandling af issyl ar løser hver ar individuelt og kan være en bekostelig affære.

Hvad er issyl ar?

Acne ardannelse er et resultat af kroppens forsøg på at adresse skade på huden - i tilfælde af acne ardannelse, betændelse forårsaget af overskydende olie, bakterier og døde hudceller, som tilstopper folliklerne. Ifølge American Academy of Dermatology, det er umuligt at forudsige, hvilken type ar resultat af acne, men de mest alvorlige former for ardannelse er efterladt i kølvandet på nodulocystic acne. "Issyl" ar er især den sværeste type ar til behandling og betragtes som en sand form for acne ar af ALD. Issyl ar stede som dybe, ujævne indtryk i huden, der ligner skoldkopper ar.

Punch Excision & podning

Issyl ar er behandlet af en metode kaldet punch excision, som udføres af en Dermatolog eller plastikkirurg. Denne procedure indebærer anvendelse af en enhed til "punch" ud ar ned til lag af spæk. Hullet efterladt bagefter kan være sutureres tilbage sammen, eller i tilfælde af et større issyl ar, et lille stykke af huden kan være podet på webstedet.

Hvad med Punch Excision ardannelse?

Der vil være et lille ar linje efter punch excision. Men dette ar er langt mindre synlige end issyl ar, selv. Efter punch excision eller podning, kan dermabrasion eller laser resurfacing bruges til at blande i huden graft eller ar linje med resten af huden.

Udgifterne til Punch Excision

Udgifterne til punch excision afhænger af antallet af ar, der kræver behandling; dog behandle en issyl ar omkostninger omkring $50.

Hvorfor ikke Dermabrasion?

Dermabrasion er den mest populære måde at reducere acne ardannelse. Denne teknik er udført af en hudlæge, der bruger en enhed med hurtigt roterende wire børster til at dukke op igen i huden. Denne behandling kan tilstrækkeligt reducere forekomsten af andre typer af deprimeret acne ar, men det vil ofte medføre issyl ar bliver mere mærkbar.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com