Hvordan at rengøre CPAP udstyr

06/17/2011 by admin

En kontinuerlig positiv luftvejs tryk (CPAP) maskine er en medicinsk anordning, der anvendes af en person, der er diagnosticeret med obstruktiv søvnapnø. Søvnapnø er en fælles lidelse karakteriseret ved længerevarende pauser i vejrtrækning under søvnen. En CPAP maskine øger lufttryk i halsen til at forhindre, at luftvejene kollapser under indånding. Dens luftfugter vand kammer giver fugt til luftvejene, at holde det fra udtørring. Maskinen indeholder også en specialdesignet maske, der dækker næsen, eller din mund og næse, til at levere den trykluft. Rengøring din CPAP maskine forhindrer ophobning af mikroorganismer, som kan sprede sig til dine lunger under brug.

Instruktioner

• Eliminere risikoen for stød ved at frakoble din CPAP maskine fra stikkontakten. Start ved at tørre din maskine udvendige overflade med en ren, fugtig klud til at fjerne støv og små vragrester.

• Find og Fjern filter fra din CPAP maskine. Fyld et bassin med rent vand og antibakterielle opvaskemaskiner væske. Sættetid filteret i en time, skylles godt og lufttørre. Rens dit filter en gang om ugen. Nogle CPAP maskiner gør brug af disponible filtre. Hvis dette er tilfældet med venlig, Sørg for, du køber den rigtige engangs filter for din maskine.

• Fjern alle slanger fra CPAP maskine. Skyl slangen under rindende vand i ca 10 minutter at fjerne ethvert akkumulerede partikler og forme. Blød slange i et bassin fyldt med antibakterielle opvaskemaskiner væske og vand i 30 minutter. Skyl det godt og hænge det til lufttørre.

• Find og rengør luftfugter vand kammer. Tilføje en kop eddike til to kopper destilleret vand og hæld blandingen i salen. Lad blandingen i salen i 30 minutter. Så Skyl det under rindende vand og lad det lufttørre. Aldrig tørre inde i kammeret med klud fordi tråde og partikler fra kluden kan holde til dens overflade. Du kan bruge antibakterielle opvaskemaskiner væske til at rense det, også.

• Rengør CPAP maske. Omhyggeligt tage masken fra hinanden og placere sine dele i en ren bækkenet fyldt med vand og antibakterielle opvaskemaskiner væske. Lad delene i bassinet i 15 minutter, og derefter skylle dem godt under vand og lad dem lufttørre.

• Saml alle de tørrede dele. Nøje tilsluttes stikkene masken og forbinde andre slangen tilbage til luftfugter vand kammer eller direkte til CPAP-maskine. Tænd maskinen i cirka 15 minutter at fjerne ethvert vanddråber, der er inde i slangen.

Tips & advarsler

  • Ren altid din CPAP maskine en gang om ugen for at forhindre ophobning af mikroorganismer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com