Homøopatisk behandling for knoglekræft

05/12/2011 by admin

Homøopatisk behandling for knoglekræft

Knoglekræft er en samling af forskellige, relaterede sygdomme, der kan forårsage stor smerte, svække immunforsvaret og spredes i hele kroppen. Kræft skyldes ofte udbredelsen af andre kræftformer. Da dette er en meget alvorlig tilstand, er det ikke anbefales, at du selv diagnosticere. Når man ser for Homøopatisk behandling for knoglekræft, konsultere en autoriseret homøopat.

Hydrastis Canadensis og Symphytum

Hydrastis canadensis (HC) og Symphytum kan være en stærk homøopatiske kombination. HC har været anvendt, når kroppen er i en generel kræft tilstand og administreres for at behandle kræft i knogle, tungen, maven og kønsdelene. Denne løsning hjælper med at forbedre muskelstyrke fælles under kræftbehandling mangler. Symphytum har været brugt specielt til knoglekræft som samt andre knogle problemer. Det kan hjælpe med at helbrede en brækket knogle helbrede korrekt, nervesmerter i knæet, og generelle fælles og senen vanskeligheder. Konsultere en homøopat for korrekt dosering.

Radium Bromatum og Aurum Metallicum

Radium bromatum er den homøopatiske styrken af den kræft-bekæmpelse radium. Det har været anvendt til kosmetiske formål som healing acne og dermatitis, men dens vigtigste påvirker er på smerter i knogler og led og knoglekræft. Homøopatiske doser af urt eller stof er så lille, at du ikke skal bekymre sig om bivirkninger du ville få fra en normal dosis af stråling. Aurum metallicum (guld) er også blevet brugt til behandling af kræft, sammen med nogle af den smerte, der kan opstå i gigt eller knogle kræft. Hvis din kræft har produceret dybe tanker om depression med tanker om selvmord, kan aurum være en passende behandling. Aurum kan også øge omsætning, som kan hjælpe andre behandlinger arbejde mere effektivt. Se din homøopat for korrekt dosering.

Calcium Phosphorica og indstillinger

Hvis andre retsmidler har givet middelmådige resultater, kan calcium phosphorica kunne hjælpe. Det er skabt af mineral salt, som er hovedbestanddelen af knogler og tænder, der kan hjælpe med at sikre dine knogler vokser i en sund måde. Da dette middel anvendes ofte til børn med vokseværk, langsom vækst eller langsom-til-helbrede knoglebrud, kan det være en ordentlig løsning for børn med knoglekræft.

Sørg for at medtage din homøopatiske midler i en hele holistisk plan for helbredelse din knoglekræft. Naturlægemidler, der kan hjælpe omfatter Astragalus, Maitake, Scutellaria og Sibirisk Ginseng. Tyve minutter i solen om dagen kan hjælpe din hud producerer en sundere D-vitamin for knoglekræft end der findes i D-vitamintilskud. Sørg for at du påbegynder denne plan under konstant lægelig overvågning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com