Alternativer til hjemmeplejen

05/04/2011 by admin

Alternativer til hjemmeplejen

Valg kan være svært for mennesker med fysiske begrænsninger. For ældre og handicappede mennesker ude af stand til at fungere uafhængigt, lyde hjemmepleje attraktivt. Men det gør ikke altid resultere i den bedste kvalitet af pleje, eller det kan være svært for deres familier. Derudover kan hjemmeplejen være meget dyrt. Heldigvis er der alternativer. Patienter og familier skal gennemgå dem omhyggeligt og vælge kun god kvalitet udbydere i stand til at behandle patienternes behov.

Faglærte-sygepleje faciliteter

Dygtige sygepleje faciliteter--kendt tidligere som plejehjem--giver kortsigtede sub-akut og langsigtet pleje. Sub-akutte patienter--undertiden kendt som overgangsforanstaltninger patienter--er medicinsk stabil, men ikke i stand til at vende hjem til uafhængige liv efter et hospital bo. Deres skader kræver yderligere helbredelse tid og i mange tilfælde rehabilitering terapi. Langsigtet patienter er dem ude af stand til at forsørge sig selv hvis fremskreden alder eller degenerative betingelser gør det, så de har brug for hjælp fra sygeplejersker og certificeret sygepleje assistenter. I mange tilfælde, vil Medicare hjælpe med langsigtede pleje omkostninger for patienter, der vælger en sygepleje facilitet. SNFs kan give medicin og give grundlæggende sygepleje tjenester, men hvis patienternes helbredstilstand bliver akut, de sender deres patienter til hospitaler.

Hjemmeplejetjenester

Når seniorer ikke længere føle sig trygge bor selvstændigt men ikke svækkede eller avancerede medicinske problemer, bistået levende faciliteter er en mulighed. ALFs give seniorer deres egne værelser eller små lejligheder, men har personale på hånden for at hjælpe dem med daglige aktiviteter, der kan være udfordrende for dem, som binde deres sko eller vanding deres planter. De har også sygeplejersker og kliniske personale på stedet for i det mindste en del af dagen for at kontrollere eller hjælpe skrantende beboere. Derudover har de fleste ALFs spisestuer hvor beboerne kan få måltider samt community Centre og rekreative aktiviteter.

Voksen dagtilbud

Når familiemedlemmer har at gå til arbejde og skole i løbet af dagen, men ikke har råd til fuldtids hjemmepleje kan voksen dagtilbud programmer være nyttig. Nogle voksen dagtilbud programmer er for seniorer, mens andre arbejder med for fysisk og psykisk handicappede. I alle tilfælde, pedeller og aktivitet koordinatorer sikre deltagerne er sikker, modtager måltider og deltage i sociale aktivitet i største grad muligt for hver enkelt patient. Nogle voksne dagplejeordninger faciliteter også har busser og pickup tjenesteydelser.

Gruppe boliger

For folk, der ønsker fornemmelsen af hjem, kan en gruppe hjem være et godt alternativ til hjemmepleje og dygtige sygepleje faciliteter. Gruppe boliger er faktiske huse renoveret for at opfylde statslige standarder for ældre og handicappede pleje. De har ikke ammende stabe og medicinske tjenester den måde SNFs og ALFs gør, men de har pedeller på hånden til at drage omsorg for beboerne. Legitime gruppe boliger er licenseret med deres statslige afdelinger af sundhed og skal opfylde sikkerhedsstandarder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com