Sådan bestiller Phentermine Online

04/29/2011 by admin

Phentermine er et stimulerende medicin, der bruges som en appetit suppressant. Den strimler appetitten og vender lysten til at spise i en mere energiske aktivitet. Phentermine har hjulpet millioner af mennesker tabe sig, og det kan bestilles online. Disse instruktioner vil hjælpe dig dermed. Du vil kunne begynde din kost rejse inden for dage af din ordre.

Instruktioner

• Få adgang til et online-apotek hjemmeside, såsom drugstore.com.

• Klik på "Log på" under fanen link i det øverste højre hjørne af skærmen, når den officielle hjemmeside belastninger. Rul til bunden af vinduet "Log på", når det åbnes, og vælg handlingen "Opret en ny konto" under afsnittet "Nye kunder" i vinduet.

• Oprette en konto med hjemmesiden. I de tomme formularer under afsnittet nye kunder, der vises på det næste skærmbillede, skal du skrive dit navn og e-mail adresse. Opret en adgangskode og bekræft det ved at skrive det ind i de to nederste tomme dataformularer i vinduet. Klik på linket "Fortsæt"-knappen i bunden af dataformularer til at indsende dine oplysninger. Du vil blive logget på automatisk, og skærmbilledet vil omdirigere tilbage til hjemmesiden.

• Skriv ordet "Phentermin" i baren "Søg" i øverste venstre hjørne i toppen af skærmen. Klik på den hvide pil i højre side af formen data til at søge efter medicinen. Når søgeresultaterne indlæses, skal du klikke på den tredje phentermin indstilling, der hedder, "Phentermin HCl 37,5 mg kapsler."

• Vælg mængden af piller du ønsker. Når næste skærmbillede belastninger, vil du se en liste over forskellige mængder. Klik på alternativknappen med det antal du ønsker. Klik på handlingen "Add to Cart" i bunden af listen af mængder.

• Give din sygehistorie. Udfylde de medicinske historie dataformularer, der vises på det næste skærmbillede. Du vil blive bedt om at angive dine personlige oplysninger som dit fulde navn, fødselsdag, adresse og telefonnummer. Rul ned på skærmen og tjekke alle de bokse, der gælder for dit stof allergi, medicinske tilstande og sygdomme, og aktuelle medicin. Klik på "Fortsæt" nederst på skærmen.

• Angiv din recept oplysninger. Du vil blive bedt om at vælge, om du vil en generisk mærke eller mærke-navnet medicin. Hvis du har et forsikringskort, klik på indstillingen "Tilføj kort" i bunden af skærmen. Indtast dit forsikringsselskab navn og kortnummer. Klik på "Send."

• Løn for din recept. Indtast dine kreditkortoplysninger og kreditkort faktureringsoplysninger. I bunden af skærmen, skal du vælge den adresse du ønsker din recept sendt til, hvis den er forskellig fra den kreditkortoplysninger. Klik på "Fortsæt" for at behandle din ordre. En bekræftelsesskærm vises og vise et bekræftelsesnummer. Dette nummer vil også blive sendt til e-mail-adressen du angav, da oprettelsen af kontoen.

Tips & advarsler

  • Tag kun en pille om dagen for at undgå hjertebanken, angst og andre hyperaktivitet. Fordi denne pille fungerer allerede som en energi booster, kan du sende dit immunforsvar i overgear. Det anbefales, at du diskuterer phentermin forbrug med din personlige læge før du bestiller. Fordi alles krop og immunsystem er forskellige, er det bedst at diskutere sagen for at sikre din egen sikkerhed. Holde bekræftelsesnummeret indspillet til din poster. Dette antal betragtes som en elektronisk kvittering for dit køb. Det tager normalt seks til otte dage for din recept til at blive afsendt. Hvis du ikke modtager den inden for dette tidsrum eller har yderligere spørgsmål, skal du klikke på linket hjemmeside eller kontakte online-apotek, via telefon på (800) 378-4786.
  • Må ikke købe denne recept fra alle andre online apotek, medmindre du er sikker på deres ry og certificering. Hvis din flaske synes at have været manipuleret med eller beskadiget, når du modtager den, ikke forbruge nogen piller. Kontakt den online apotek via telefon til at rapportere denne sag og anmode om en ny flaske ikke deler din recept. Phentermine anses et narkotiske i nogle stater, så det er vigtigt at holde styr på antallet af piller du har. Rapportere situation til dit lokale politi, hvis recepten er tabt eller stjålet for at undgå mulige komplikationer, hvis de findes. Undgå at drikke alkohol og rygning samtidig med at tage Phentermine. Ryge og drikke kan forårsage en høj grad af forringelse og øge muligheden for Phentermins bivirkninger. Du måske nødt til at præsentere en fysisk recept pr. fax eller mail hvis nogle af den medicinske historie du giver er tvivlsom. Være parat til at gøre disse oplysninger, hvis du skal.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com