Homøopatiske Gum retsmidler

11/27/2010 by admin

Det kan være fristende at afskedige tandkødssygdomme som et lille problem, men beviser montering, at tyggegummi sundhed er vigtig for din generelle sundhed. Gum sygdom har været forbundet med en række af systemiske sygdomme, herunder hjertesygdomme og diabetes. Tager godt på dit tandkød betyder børste dine tænder to gange om dagen, tandtråd en gang om dagen og besøge din tandlæge til regelmæssig checkups. YAnd med de højre homøopatiske midler, du kan fremme tyggegummi sundhed og behandle gum sygdom.

Hvordan homøopatisk retsmidler arbejde

Homøopatiske midler bruge meget små mængder af et stof til behandling af sygdomme, der påvirker kroppen. Den sammensatte udvalg er baseret på symptomer en patient udstiller. En homøopat vælger et stof, der ville udløse lignende symptomer, hvis en person tog det i store mængder. I en yderst fortyndet form menes det homøopatiske middel til at lindre de samme symptomer.

Succesen med homøopatiske varierer fra person til person, men fordi de er så fortyndet, de er meget sikker. Nogle mennesker rapport stor succes med dem, hvilket gør dem værd at prøve. Mange homøopatiske midler bidrage til at lindre smerter og betændelse og fremme heling af svage væv. Disse er de klassiske symptomer på tandkødssygdomme, hvilket gør homøopatiske midler en mulighed for at behandle gum sygdom.

Behandling af tandkødsbetændelse

Tandkødsbetændelse er en mild form af gummi sygdom, der kan blive mere alvorlig, hvis det ikke er korrekt behandlet. Symptomerne på tandkødsbetændelse omfatter rødme og hævelse i tandkødet. Tandkødet kan også blive mere udsat for blødning.

For blødning eller hævede tandkød anbefaler tekst bog af Materia Medica, bruges af homøopater for at afgøre retsmidler, behandling med mercurius vivus. Kigge efter mercurius vivus med en styrke på enten 30 x eller 30cc. Dette er et middel, der er blevet fortyndet 30 gange og er meget sikkert at forsøge.

Behandling af paradentose

Parodontose er en mere alvorlig form for gummi sygdom. Bakterier fra plaque arbejde sig under tandkødet, fører til tab af væv og undertiden knogletab. En infektion udvikler der udløser betændelse i hele kroppen. Parodontose kan i sidste ende føre til tand tab.

Mercurius vivus anbefales til behandling af paradentose. Derudover kan natrum muriticum også være nyttigt; Det anbefales for betingelser, hvor tandkødet bløder let og tænderne begynder at føle sig løs. Igen, kigge efter en 30 x eller 30cc forberedelse.

I tilfælde af parodontose, homøopatiske midler kan være nyttigt, men du bør også søge hjælp hos en uddannet tandlæge professionel.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com