Hvordan til behandling af kronisk diarré hos småbørn

06/26/2013 by admin

Diarré er en betingelse, der er relateret til en sygdom. Mens dette er typisk tilfældet, kan børn i alderen 6 måneder til 3 år opleve Kronisk diarré. Det betyder de har løs, løbende afføring uden nogen åbenbar grund. De er glade, sunde og energisk i alle andre sammenhænge. Selv om denne type af buksetrold diarré ikke negativt påvirke sundheden for dit barn, er det meget rodet at rengøre. Af denne grund opsøge mange forældre hjælp at helbrede tilstanden. Her er en trin for trin guide om hvordan man kan helbrede dit barn fra ikke-truende Kronisk diarré.

Instruktioner

• Give dit barn en banan hver dag. Bananer indeholder en masse fibre og kalium. Begge hjælpe med til at binde mad og agterstavn. Faktisk nødt folk med forstoppelse problemer faktisk til at begrænse deres forbrug af bananer, fordi det kan gøre deres symptomer endnu værre.

• Begræns forbruget af juice. Småbørn med kronisk diarré er typisk juice drikker. I stedet for at give dit barn 3 eller flere glas juice om dagen, prøve vand eller mælk i stedet. Et glas juice er fint.

• Ændre type af juice til appelsinsaft i stedet for æblesaft. Mens du begrænse mængden af saft dit barn bruger, også ændre type af juice. Appelsinjuice indeholder meget mere fiber og mindre sukker end æblejuice. Selv 100% naturlige æblejuice indeholder en masse sukker. Dette skaber diarré.

• Fjerne lactose i 3 dage og se om det gør en forskel. En masse mennesker er laktose intolerant. Det er indlysende, fordi de har løs afføring. Du kan forsøge at fjerne lactose i dit barns kost ved at give sojamælk i 3 dage. Hvis det ikke løser diarré, gå videre og tilføje mælk tilbage.

• Nedsætte mængden af fede, stegte fødevarer i dit barns kost. Ikke alene ikke skal dit barn spise stegt mad fyldt med transfedt, det medfører også kronisk diarré. Bestil hendes grillet kylling på restauranten i stedet for stegt kylling fingre, for eksempel.

Tips & advarsler

  • Har dit barn Se lægen, hvis hans appetit, aktivitet, humør eller energi niveau falder. Dette kunne betyde, problemet er mere medicinsk end kosten.
  • Et lille barn med kronisk diarré kan tage længere tid at bruge på toilettet end andre børn uden betingelsen. Det er simpelthen sværere at kontrollere diarré.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com