Hvordan til at diagnosticere akut cervikal Radiculopathy

10/31/2010 by admin

Hvordan til at diagnosticere akut cervikal Radiculopathy

En cervikal radiculopathy kan være en skræmmende og frygtelig smertefuld tilstand. Problem, normalt forårsaget af pres fra en svulmende eller bristede disk på nerver, som de kommer ud af rygmarven, kan også forårsage arm og skulder svaghed. Udvikle en idé om anatomi af halsen, hvordan nerver nå deres destinationer, og hvad forskellige symptomer indebærer er alle nyttige til at diagnosticere problemet.

Instruktioner

• Lær om anatomi af halsen, rygmarven og halshvirvlerne fra websteder som orthogate.org. Udvikle en forståelse af hvordan nerverne til armen kommer gennem åbninger i halshvirvelsøjlen og gå hele vejen til fingrene.

• Ved at presset på disse nerver forårsager forskellige symptomer. Symptomerne vedrøre nerverne forsyning. Derfor vil pres på en nerve, der leverer ydersiden af venstre arm synes at forårsage smerter i venstre arm, selv om problemet er i nakken.

• Gennemgå din historik. Hvis du har symptomer, der kan være fra en cervikal radiculopathy, se hvis nogen aktiviteter, som du kan have været engageret i er relateret til udbrud af dine symptomer. Eksempelvis ændre nye eller forskellige øvelser, skader, i job, eller ophævelse af en stor vægt. Stop eventuelle aktiviteter, hvis de synes at være relateret til udbrud af symptomer.

• Resten og brug anti-inflammatoriske. Hvis dine symptomer på smerter ikke løser i 5 til 7 dage, hvis forværres, følelsesløshed i enten arm, eller hvis du bemærker nogen svaghed i enten arm, se din personlige læge.

• Begynde din evaluering for en bugnende eller bristet cervikale disk eller nogle andre årsager af trykket på nerverne med plain røntgenbilleder af din hals og en eksamen af din læge. Disse x-stråler vil ikke vise diske, men de vil vise halshvirvelsøjlen. Din personlige læge kan på dette tidspunkt henvise dig til en neurokirurg eller en neurolog.

• Fortsætte en workup med en MR-scanning af den cervikale område (hvis nødvendigt). Dette viser cervikal diske og nerver. Hvis en MRI ikke viser en definitiv årsagen til dine symptomer, kan du blive sendt til nerveledningen undersøgelser.

• Komplet din workup med en cervikal myelogram kun som en sidste udvej. Denne test er en fremragende visualisering procedure, men er forbundet med visse risici - de andre prøver er ikke.

Tips & advarsler

  • Der er grundlæggende tre specialområder, der beskæftiger sig med livmoderhalskræft radiculopathies: neurokirurger, kirurger, der er uddannet i kirurgi på hjernen og nerverne; neurologer, hensigtsmæssige, der specialiserer sig i sygdomme i hjernen og nerverne (men ikke gør kirurgi); og ortopædiske kirurger, der specialiserer sig i ryg og nakke. Din personlige læge vil foreslå et af disse specialer, afhængigt af efter arten af dit problem--naturligvis skal du kirurgi som for muskelsvækkelse og en naturligvis bristede disk; du kunne have en form for medicinsk sygdom eller er der større problemer med ryggen. Din læge vil også gøre henvisning på grundlag af hvilke enkelte specialist han mest tillid.
  • Muskelsvaghed er et symptom, der bør sende dig til din læge straks. Når en nerveforsyningen til en muskel er kompromitteret, atrophies musklen. Jo hurtigere nerve funktionen er genoprettet, jo mindre chance der er, at der vil være nogen permanent tab af muskelmasse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com