Hvordan til at forhandle med et sygeforsikringsselskab

05/05/2013 by admin

Hvordan til at forhandle med et sygeforsikringsselskab

En af de største klager om sygesikring er, at de ikke altid betaler for hvad patienten behov. Mange patienter får ikke de anbefalede behandlinger, fordi det ikke er dækket af en forsikring. Men mange gange det er muligt at forhandle med et sygeforsikringsselskab, hvis en behandling eller service er nødvendig.

Instruktioner

• Fil hævder hurtigt og præcist. Ofte er krav ikke betalt, fordi alle de nødvendige oplysninger ikke er anført. Vær sikker på at dobbelt-tjekke ansøgningsskemaer før du indsender dem.

• Send en afvist fordring tilbage til forsikringsselskabet med et brev, hvori, hvorfor kravet skal betales. Det vedlagte brev bør præcisere hvorfor behandling eller procedure var nødvendigt.

• Involvere lægen. Mange gange, hvis en service eller behandling ikke dækkes, kan en læge skrive forsikringsselskab til at forklare, hvorfor han mener det er nødvendigt at få beslutningen om væltede.

• Sørg for at tale med nogen i en holdning af myndighed. Spørg specifikt for en person, der kan tillade, at der er behov for. Få deres navn, stilling og direkte telefonnummer. Det er spild af tid at forsøge at forhandle med nogen, der ikke har magt til at hjælpe.

• Bede, at en læge gennemgår påstanden. En peer review panel bestående af læger er normalt der anmeldelser appellerede krav. Men for at få denne anmeldelse, patienten skal spørge. Sørg for at være meget specifik i anmoder om, at en anden læge kigge over kravet.

• Trække på hjælp fra en professionel. Nogle gange er det nødvendigt at få nogen involveret for at sikre, at forsikringsselskabet handler retfærdigt. Mange advokater er derude, der kan bistå patienter, når der beskæftiger sig med forsikringsselskaberne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com