Hvordan til at undervise nonverbale elever med autisme

11/07/2010 by admin

Skolebørn med autisme er i stand til at lære og udføre mange af de samme aktiviteter af børn uden en diagnose. Dette omfatter læsning, skrivning, matematik, naturvidenskab, samfundsfag, kunst og fysisk uddannelse. En af nøglerne til at arbejde med ikke-verbal børn er at lære at identificere deres fremskridt, når de ikke verbalt dele med jer hvad de ved.

Instruktioner

• Har et møde med forældrene at diskutere deres barns aktuelle færdighedsniveau. Gennemgå deres individualiseret undervisning Plan (IEP) for at få vist de mål, som de tidligere arbejder på og de fremskridt, der foregik. Hvis de ikke har en IEP, har forældrene udfylde en undersøgelse, hvor de kan informere dig om hvad deres barn i øjeblikket arbejder på i de forskellige færdighed områder. Kan du yderligere sonde med nogle supplerende spørgsmål til skal du vide så meget som muligt om barnet. Kan du have en klasse-niveau tjekliste ved hånden, så du kan kontrollere med forældrene, at barnet mestrer alle børnehave mål for eksempel, hvis de er sikker på han er på en første grade niveau. Også diskutere med forældrene nogen yderligere mål, som de gerne vil se deres barn arbejde på. Børn med autisme kan have forsinkelser i en række eller områder som kommunikation, sociale færdigheder, selvhjælp færdigheder, motorik og akademikere.

• Teste den studerende på sin nuværende færdigheder for at sikre de oplysninger, du har på dem er nøjagtige. Non-verbal børn kan ikke nemt informere dig om hvad de gør og ikke kender, så test færdighed regelmæssigt vil altid være vigtigt. Samle dine test materialer og tage barnet til et roligt område hvor der er begrænset distraktioner og har ham udføre opgaver ud i sin nuværende mål. Hvis hans IEP hedder det, at han ved sin alfabet, have ham skrive det for dig eller pege på brevkort på et bord. At kende nuværende niveauer vil gøre undervisning nye færdigheder langt lettere.

• Udvikle måder til at spore hendes fremskridt. Hvis du underviser bogstav lyde, har brevkort hun kan pege på, når du bliver spurgt. Beslutte, hvor mange vellykkede forsøg vil angive beherskelse af målet. At vide, hvordan man måler hvert mål er afgørende for at spore ydeevne i børn med indlæringsvanskeligheder.

• Sørg for dine instruktioner er klare og koncise og taler langsomt. Husk, ikke-verbal studerende ikke kan stille spørgsmål. Arbejder en på én vil reducere distraktioner og lette mål tracking. Rose indsats, ikke resultater til at reducere frustrationer og styrke regelmæssigt. Bo fleksible, hvis han ikke synes at grådige konceptet, så prøv at lære det en anden måde. Børn med autisme har en vanskelig tid med abstrakte begreber. Også, Husk generalisering. Hvis du underviser farver for eksempel, start med farvede biler men derefter skifte det op med farvede lastbiler eller farveblyanter. Vigtigst af alt, være tålmodig. Det kan tage et barn med autisme lang tid til at mestre et mål, men pointen er, at de mestrer det.

• Forbliver i kontakt med din elevs forældre via en meddelelse log og rapport om hvad du arbejder med samt deres barns fremskridt. Succes bør komme hurtigere med flere mennesker, der arbejder på de samme mål.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com