Hvorfor har jeg en brændende fornemmelse i benene om natten?

07/17/2013 by admin

Hvorfor har jeg en brændende fornemmelse i benene om natten?

Nighttime ben brændende fornemmelser kan indikere, at du har en alvorlig underliggende medicinsk tilstand. Brændende smerte i dine lår kaldes meralgia paresthetica. Hvis dit ben bliver hævede eller traumatiserede i nogle mode, resulterer Tryk på nerverne i smerte, herunder en brændende fornemmelse, som forårsager lammelse og andre typer af dysfunktioner i dine ben.

Nerve Entrapment

Hjemmesiden for American Academy of Orthopaedic Surgeons forklarer, at nerverne transport oplysninger til din hjerne, fortæller hjernen til at aktivere dine motoriske nerver. For at denne proces skal opnås, har nerver at passere under, over, gennem og omkring dine knogler, muskler og led. Hvis alt er godt inden for dit system, er der plads til disse nerve transmissioner til at passere let. Men hvis dit ben er påført skader, nerver kan ikke sender ordentligt, og det er når Smerterne opstår.

Overvejelser

Når dine ben brændende på det ydre lår, om det sker om natten eller om dagen, er den laterale femoralis kutane nerve komprimeret eller klemt. LFCN er den største sensoriske nerve i dine ben. Den brændende fornemmelse kan omfatte den udvendige side af dit knæ. Din lysken kan også ondt, og din bagdel kan skade. Generelt, den brændende fornemmelse er kun på den ene side af kroppen. Nerve entrapment, eller pres, der er direkte anvendes en nerve eller på en spinal udlæg i at nerve kan medføre paræstesi eller det brændende, Krybende, prikkende, nåle fornemmelse, at nogle individer oplever natten.

Identifikation

Paræstesi normalt opstår i ekstremiteterne og kan være en indikator for en alvorlig sygdom, tilstand eller lidelse, eller på anden side, en betingelse at det ikke så alvorlige. Paræstesi kan skyldes en infektion, hvis der opstår betændelse i leddene og musklerne eller som følge af traumer eller en malignitet.

Potentielle

Sammen med brændende følelser kommer følelsesløshed og snurren i det berørte område. Rørende området, endda let vil gøre ondt. I virkeligheden, en let berøring kan gøre ondt endnu mere end fast pres på det angrebne område.

Andre årsager

Nighttime ben brændende fornemmelser kan være resultatet af betingelser såsom diabetisk neuropati, diabetes, neuropati eller dissemineret sklerose.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com