Fælles Lab udstyr

04/23/2013 by admin

Fælles Lab udstyr

Mange videnskabelige eksperimenter bruge fælles lab udstyr til at teste, udforske og finde forklaringer på en række relationer mellem stof og energi. Kendskab til almindeligt anvendte lab udstyr er afgørende for enhver videnskabelige bestræbelse, der inkorporerer eksperimentel og demonstrerende procedurer.

Fælles volumen måling Lab udstyr

Volumen, eller hvor meget plads sag tager op, er almindeligvis målt i tre forskellige praksis. Gradueret cylindre og bægre bruges til at måle væske volumen. Væsken hældes i en af disse fartøjer og gradueret markeringer på cylinder eller bægerglas foranstaltninger mængden i de metriske enheder, liter, milliliter eller kubikcentimeter. Gradueret cylindre er også bruges til at måle volumen af et uregelmæssigt formet objekt ved at fylde flasken med vand nok til at rumme objektet, droppe objektet og måle ændringen i mængden af vandet ved at fratrække begyndelsen volumen den slutter volumen. Metriske linealerne bruges til at måle omfanget af en kubikfod, eller regelmæssigt-formet, objekt ved måling i centimeter længde, højde og bredde af objektet. Multiplicer disse tre målinger sammen for at opnå volumen af objektet cubically formet i centimeter kubik.

Måle massen med fælles Lab udstyr

Tredobbelt beam saldi eller digitale vægte anvendes til at måle massen af objekter i gram og kg. Et objekts masse bestemmes ved at placere det på et tredobbelt beam balance pan og manipulere ryttere på bjælkerne at skabe balance mellem massen af objektet med massen af den modsatte pan, meget gerne at få vejet på lægens kontor. Digitale vægte bruges til mere præcist at masse målinger, og bruges oftere til lille masse målinger. Plads objekt på den digitale skala og omfang vil projektet massen af objektet gennem en LCD-skærm i gram og kg.

Fælles termisk energi Lab udstyr

Termometre er almindeligt anvendt i laboratoriet til at måle temperaturen i sagen. Forskellige termometre er specialiseret til at måle temperaturen i enten flydende, faste stoffer eller gasser som luft. Bunsen brændere er almindeligt anvendt til at varme op objekter ved hjælp af en gasflamme. Ring står der bruges sammen med Bunsen brændere til at placere objektet skal opvarmes i en sikker afstand fra flammen til at reducere ukontrolleret brændende. Kogeplader Alternativt kan bruges til at opvarme stoffer i glas bægre, og virker meget gerne en elektrisk komfur.

Almindelige kemiske laboratorium udstyr

Kemikalier er almindeligt anvendt i laboratoriet og kræver særligt udstyr til anvendelse. Metriske medicin pipetter og titrering pipetter give dosering af flydende kemikalier i milliliter intervaller. Bruge en scoopula til at hente solid, tør og pulveriseret kemikalier fra containere. En scoopula er en lang ske-lignende instrument, som regel lavet af rustfrit stål, at sikkert nå solid kemikalier fra en container. Reagensglas og reagensglas stativer bruges til at kombinere kemikalier. Altid forskning kemikalier du planlægger at bruge til sikkert erhverve lab resultater uden en ukontrolleret og muligvis farlig kemisk reaktion.

Fælles sikkerhed Lab udstyr

Sikkerhedsudstyr er nødvendigt for alle lab eksperimenter. Beskyttelsesbriller og kemikalieresistente handsker er slidte når du arbejder med kemikalier. Varmebestandige handsker er slidt i alle eksperimenter, der udstråler alt for varm eller kold energi. Forklæder bør blive båret på alle tidspunkter for at beskytte tøj og kroppen fra kemiske udslip. Et stinkskab bruges til at ventilere lab værelser af indvarsler forurenet luft ud af rummet gennem et tomrum i loftet i en videnskab laboratorium.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com