Hvordan spredes Pink-øje?

06/18/2012 by admin

Hvordan spredes Pink-øje?

Hvad er Pink Eye?

Pink øjet, også kendt som conjunctivitis, er en viral eller bakteriel infektion, der forårsager bindehinde i øjet bliver betændt. Bindehinden er gennemsigtig hinde, der dækker hvidt i øjet og under øjenlågene. Pink-øje er utroligt smitsom og forårsager øje at blive irriteret og pink eller røde.

Årsag

Pink øjet er normalt forbundet med de samme bakterier og vira, der forårsager infektion under en influenza eller forkølelse. Det kan også være forårsaget af miljømæssige irritanter, allergier og seksuelt overførte sygdomme.

Indirekte spredning

Pink øjet er stærkt smitsom og kan spredes via indirekte kontakt og direkte kontakt. Pink øjet kan spredes indirekte ved deling af håndklæder, svømme i forurenet bassinvandet eller at røre ved snavset væv.

Direkte spredning

Pink øjet kan også spredes direkte. Den mest almindelige måde for pink øjet til at sprede direkte er via touch, men det kan også spredes via hoste eller nysen. Infektionen kan også spredes fra det ene øje til det andet ved at gnide eller at røre ved det ene øje og derefter gnide eller rørende upåvirket øjet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com