Knogle spore & Fysioterapi

06/10/2012 by admin

Når en knogle gentagne gange gnider mod et ledbånd, sener eller en anden knogle, kan en knogle spore danne. Selv om disse knoklet vækster kan være smertefulde og begrænse fælles bevægelser, kan de også findes i årevis uden at forårsage smerte eller problemer. Bone Sporer opstår ofte i forbindelse med slidgigt, som resultater, når brusken beskytte en fælles bryder ned.

Hvad lægerne kan gøre

En læge kan kende fra symptomer alene om en person har en knogle spore, eller han kan bestille prøver. X-stråler er en almindelig måde at lede efter knogler sporer. CT og Mr scanninger kan også bruges, ifølge Mayo Clinic. En læge kunne tyde på anti-inflammatorisk medicin for at mindske smerter, eller en kirurg kan operere til at skære væk sporen.

Andre behandlinger

Få undersøgelser er blevet offentliggjort om ikke-kirurgisk behandling af knogle sporer, som ofte danner på hælen, hvor de kan være meget smertefuldt, og rygsøjlen, hvor de kan trykke på nerverne og forårsage følelsesløshed og smerter.

En artikel om hælsmerter gennemgik undersøgelser af en række ikke-kirurgiske metoder. Forfatterne F. Crawford og C. Thomson kiggede på forskning på steroid injektion, chokbølge terapi, nat benskinner og sko skær vs strækker sig i deres artikel "Interventioner til behandling af plantar hælsmerter (Review)", udgivet i Cochrane-databasen for systematiske anmeldelser i 2003. Steroid injektioner bragt nogle smertelindring. En behandling med chokbølger, selvom åbenbart smertefulde i sig selv, produceret mild smertelindring i en undersøgelse. Nat benskinner, seler, at hjælpe med at forhindre kalven muskler fra stramning under søvn, viste sig effektiv i en undersøgelse, men ikke i en anden, Crawford og Thomson. Strækøvelser fungeret bedre end færdige sko skær, ifølge en anden undersøgelse i deres anmeldelse.

En undersøgelse offentliggjort i 2000 i tidsskriftet af alternativ og komplementær medicin fandt, at indsprøjte væksthormon hjulpet patienter med osteoarthritic fingerled, hvis bevægelse kan blive hæmmet af knogle sporer.

I behandlingen af knogle sporer af rygsøjlen, antyder Black Hills Neurokirurgi & ryg, i South Dakota, vægttab, strækøvelser, fysioterapi, hvile og is. Denne medicinske gruppe foreslår kirurgi kun i "alvorlige tilfælde af skader og deformitet."

Forebyggelse

I virkeligheden, peger mange undersøgelser på effektiviteten af fysioterapi og nogle motion aktiviteter, såsom yoga, til at reducere smerter fra slidgigt. Da sammenslutningen af ben Sporer og slidgigt, kan dette være, hvor motion interventioner kan tjene bedst i forebyggelse af knogle sporer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com