Hvordan man kan forhindre en allergi over for soja

06/08/2012 by admin

Soja allergi er ikke en let allergi at administrere på grund af de talrige soja derivater, der findes i alt fra mad og spædbarn formel til gulv voks og farveblyanter. Hvis du har været diagnosticeret med soja allergi, er der flere ting du skal gøre for at undgå soja i alle dens former.

Instruktioner

Undgåelse er nøglen

• Find ud af alt, hvad du kan om soja allergi. Desto større viden du har til din rådighed, jo lettere vil det være, hvis du har en allergisk reaktion. Læse bøger om fødevareindustrien som "The Omnivore's Dilemma" af Michael Pollán. Du vil blive chokeret over de måder soja ender i vores mad. Hvis du ved, hvad der er i alle de fødevarer og drikke du spiser, jo lettere bliver det at undgå det. Spørg din læge for spørgsmål og sørge for at transportere medicin ordineret til dig overalt du går.

• Oprette en liste af soja derivater. Eksempler på soja derivater naturlige smagsstoffer, guargummi og soja lecithin. Soja branchen er konstant kommer med nye måder at bruge soja, herunder stearinlys, møbler, pesticider og endda tøj. Oprette en liste af derivater og tegn op for opdateringer, således at du ikke bare i den kende, men også at forebygge lidelser i fremtiden fra ukendte kilder.

• Materiel op på fødevarer, der er helt soja-fri. Gøre dit køkken en sikker zone, så du ved hvornår du spiser der, du er helt sikker. Få at vide alle navnene på mærker, der ikke indeholder soja, som Namaste og nyde livet fødevarer. En sikker vej til at blive sikker er at købe fødevarer fra helsekost kæder som Wild By Nature eller Whole Foods og læse alle ingredienser. Du kan også finde ud af hvis foderet anvendes til kød er soja-fri, da mange kød i regelmæssig købmandsforretninger er fodret med soja. Familie-ejet bagerier er en anden god kilde til brød, der normalt ikke indeholder soja, da de er frisklavet på stedet og ikke afsendt i. Altid spørge brød beslutningstagere og læse etiketter omhyggeligt. Hvis du er i tvivl, skal du ringe til firmaet.

• Kokken derhjemme. De fleste mennesker ved ikke, om soja derivater, så du ikke kan forvente restauranter til at være fuldstændig fri af soja og derivater deraf; chancer er, noget indeholder soja. Du kan udskrive derivater af soja til at tage med dig til restauranter, men dette er en enorm risiko og anbefales ikke til personer med svær allergi. Når du rejser, enklere er bedre: undgå panering, brød, saucer og gravies. Sørg for at tale med en kok eller manager om din allergi at undgå en reaktion.

• Soja er en masse makeup så læse etiketter er nøglen til unddragelse. Gå til husholdningsbrug produkter Database ressource siden nedenfor, og indtast "Soja" i den rask ransage boks. Du kommer derefter til en liste af soja derivater. Hver anden afledede vil give eksempler på produkter, der indeholder denne ingrediens. Tjek alle de produkter, du bruger. Du skal muligvis udskifte en masse fra din makeup og hår produkter. Blive ikke afskrækket, der er mange produkter derude, der ikke indeholder soja, det tager bare en smule forskning.

• Deltag støttegrupper for dem med soja allergi. Det vil hjælpe dig med at tilpasse sig en ny livsform, dele viden og hjælp du indser du ikke er alene.

Tips & advarsler

  • Nogle gange kan i etniske restauranter eller udlandet, du støde på sprogbarrierer. Du kan finde nogle resistens over for din allergi eller folk, der ikke forstår alvoren af dine anmodninger. Det er vigtigt, hvis de ikke forstår eller ingredienser er uklare, ikke spiser mad. Det er ikke værd at risikere dit helbred eller dit liv over et måltid. Hvis du er i tvivl, tale med nogen, der taler engelsk eller finde nogen til at oversætte og altid bære lægemidler med dig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com