Hvordan man kan hjælpe en person med en angst

07/05/2012 by admin

En person, der lider af en angst kan føle sig meget alene. Han kan tro, at ingen forstår hvordan han føler, eller hvorfor han ikke ønsker at deltage i en bestemt aktivitet. Lejlighedsvis, kan en angst blive så alvorlige, at en person bliver ude af stand til at fungere i hverdagen. Hvis du kan hjælpe en person med en angst blot føler sig forstået, du vil gøre ham en stor tjeneste og giver ham et skridt på vej ud af angst.

Instruktioner

• Sikre at personen modtager behandling for sin angst. En person lider af angst kan blive alt for overvældet at begynde at kalde terapeuter og læger for at få hjælp. Mental sundhed fagfolk er ofte overbooket, og den person, du forsøger at hjælpe muligvis en fortaler for at få en rettidig aftale.

Undersøge mental sundhedsklinikker i din by, der tilbyder tjenester til en reduceret sats, hvis din ven har økonomiske vanskeligheder.

• Uddanne dig selv om angst og panikangst. Dette vil hjælpe dig med at forstå, hvad personen, der gennemgår på daglig basis. Hvis personen med angst giver dig tilladelse, forklare at andre berørte parter hvad sker så at personen med angst ikke behøver at besvare endeløse spørgsmål fra folk, der er uuddannede om angstlidelser.

• Tage så meget presset fra personen med angst som du kan. For meget pres kan gøre en angst værre. Skabe et roligt miljø for den person, du hjælper. Hjælpe ham til renholdelse af sit hjem, opnå yderligere børnepasning eller hvad det tager for ham at have en mulighed for at slappe af. Give person tid for hans nervesystem til at helbrede.

• Tilbyde personen nogle beroligende musik og meditativ cd'er. Bring ham bøger fyldt med positiv inspiration. Planlægge en afslappende massage. Light nogle stearinlys, aromaterapi i sit hjem.

Opmuntre ham til at gøre en aktivitet, der bruger hænderne og indtager hjerne med noget udover angst. Aktiviteter, der hjælper med angst spiller et musikinstrument, yoga, Strik og andre fysiske eller hands-on aktiviteter.

Give en person et knus, hvis det er relevant. Knus kan være meget betryggende at en person med angst.

• Kontroller personens følelser. Minimere følelser ved at sige ting, såsom "Du vil snap ud af det," ikke er brugbare. Sige støttende ting i stedet, såsom "Jeg ved, at du føler, at denne angst vil aldrig ende. Det kan være en vanskelig ting at gå igennem, men jeg ved du er stærk nok til at komme igennem det og være en endnu stærkere person." Blot at vide, at nogen forstår angst følelser kan hjælpe en person med angst.

• Tage sig af dine egne behov. At hjælpe en person med en angst tager en masse tålmodighed. Hvis du lever med den person, du hjælper, eller er ellers meget tæt, kan du blive overvældet. Du er nødt til at tage sig af dig selv, før du kan hjælpe en anden person.

Tips & advarsler

  • Hvis en person med en angst er i stand til at fungere på trods af dine bedste indsats, tale med en mental sundhed ekspert om situationen.
  • Tage en snak om selvmord alvorligt. Angst kan være meget demotiverende at leve med. Søge lægehjælp for personen straks, hvis han udtrykker et ønske om at skade sig selv.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com