Hvordan til at imødegå frygt monsteret

10/17/2012 by admin

Hvordan til at imødegå frygt monsteret

De fleste mennesker accepterer frygt som en del af den menneskelige tilstand. Frygt kan være en god ting. Det beskytter folk mod skader og forhindrer dem i at tage urimelige risici. Folk er programmeret af den fysiologiske reaktion, kendt som "kamp eller flugt," til at reagere på en bestemt måde at fare. En person kan blive bleg og klam som blodet siv til de vitale organer, resulterer i en bølge af energi og adrenalin. Dette er, hvad der gør en person, der er i overhængende fare, stærkere og hurtigere end normalt. Men når du oplever dette svar, når der er ingen grund til at kæmpe eller flygte, du kan have et problem med frygt og angst. Der er skridt du kan tage for at kontrollere dette.

Instruktioner

• Gå gennem din frygt i dit sind og komme ind i vane med at gøre dette ofte. Dette kan hjælpe med at mindske din frygt og bringe dem under din kontrol. Hvis du er bange for overfyldte steder, for eksempel, Visualiser dig selv i en overfyldt plads. Forestil dig alle de angstsymptomer vil du føle: racing hjerte og følelse af panik og kvalme. Stille og roligt kigge på dette som om det, der sker uden for dig. Lad følelsen af nå et højdepunkt og derefter se den aftager. Mind dig selv, at følelsen af panik altid vil stilne.

• Undersøge årsagen til din frygt og identificere udløseren. Du kan for eksempel have set sygdom af nogen meget tæt. Dette kan have udløst en frygt for sygdom i dig. Selvom du ved roden og udløseren, hjælpe ikke det dog nødvendigvis dig med at styre din frygt. Overveje at se en rådgiver, hvis dine symptomer fortsætter. Hun vil hjælpe dig med at udvikle mere effektive overlevelsesmekanismer.

• Sæt dig selv små mål, hvis din frygt er om noget, du forventes at gøre. Hvis du er bange for offentlige taler, tage små skridt til at forbedre din tillid. Praksis en kort tale foran en lille, venlig gruppe af mennesker, måske familiemedlemmer eller venner. Sæt dig et nyt mål, måske at indskyde og sige et par ord på et møde på arbejde. Hver gang du lykkes, vil det øge dit selvværd og selvtillid.

Tips & advarsler

  • Mind dig selv, at frygt er universal og at de fleste mennesker formår at overvinde det, det meste af tiden.
  • Søge professionel hjælp, hvis frygt hindrer dig i dit daglige liv.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com