Fedtfattige fødevarer at spise efter galdeblære operation

11/16/2012 by admin

Mennesker med store eller overskydende mængder af galdesten undergår ofte en operation kaldet en laparoskopisk kolecystektomi. Det er fjernelse af galdeblæren. Selv om det ikke er en nødvendig organ, er der et par kost ændringer mennesker bør tage, når de ikke længere har en. Fedtfattige fødevarer er især vigtigt for folk, der har gennemgået galdeblæren kirurgi.

Funktion

Galdeblæren gemmer galde og regulerer det fordeling, når det drejer sig tid til at fordøje maden. Det er placeret under leveren og hjælper folk med at fordøje især fedtholdige fødevarer.

Betydning

Selv om galdeblæren ikke kan synes vigtigt at dem med perfekt fungerende organer, kan folk, der har gennemgået en kolecystektomi sige andet. Uden ordentlig galde distribution, kan spise fed mad oprette diarré eller en samlet syge følelse.

Typer

Der er mange typer af mad, folk kan spise efter galdeblære kirurgi. Friske frugter og grøntsager er bedst, fordi de indeholder ved siden af uden fedt. Magert kød, såsom kyllingebryster er OK så godt. Du skal også spise fedtfattig mejeri fødevarer, hvis du vil have mælk eller yoghurt.

Forebyggelse/løsning

Selvfølgelig er der tidspunkter, når folk simpelthen lyst til splurging og spise en fede pizza eller ferie måltid. Der er galdesyre kosttilskud du kan tage for at hjælpe kroppen absorbere fedt mere nemt i disse sjældne tilfælde.

Fordele

Mange mennesker ender med galdesten på grund af deres dårlige, fedtholdige kost. At have galdeblæren kirurgi gør dem tage et skridt tilbage og genoverveje deres måltid planer. Galdeblæren er ikke den eneste organ berørt af fedt. Hvis du nødt til at ofre din galdeblæren for et wake-up call, er det meget bedre end en hjerteanfald år ned linjen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com