Hvordan man skal behandle en byld med hjem retsmidler

10/09/2012 by admin

Hvordan man skal behandle en byld med hjem retsmidler

En byld er et pus-fyldt hulrum i huden. De kan forekomme overalt på kroppen, men de nuværende oftest i ansigtet. Hvis du har en byld, er der nogle meget effektive grundlæggende skridt du kan tage for at behandle det med hjem retsmidler.

Instruktioner

• Brug varme, den nummer et hjem afhjælpe til behandling af bylder, for at bringe bylden til et hoved. Placer en ren, varm ansigt klud over kog i 20 minutter mindst tre gange om dagen. Rotere ansigt klude for at opretholde konsekvent varme. Varm komprimerer vil bringe bylden til et hoved.

• Lance bylden når det har dannet et hoved. Mens ikke den mest tiltalende hjem afhjælpe er lancing en byld eller kog, enkel. Simpelthen sterilisere hovedet af en pin eller nål med alkohol eller en flamme, stikke et hul i hovedet af bylden og tillade pus til afløb. Du skal muligvis lægge pres at få pus til afløb.

• Anvende antibiotisk salve, når pus har drænet og forbinding bylden. Bacitracin salve er almindeligt anvendt som et hjem afhjælpe og fungerer godt til at behandle skaaret bylder.

• Fortsæt med varmt komprimerer et par gange om dagen i mindst tre dage for at sikre alle pus afløb fra bylden. Anvende en ren forbinding hver gang du er færdig ved hjælp af en komprimere.

Tips & advarsler

  • Der er nogle bylder som et hjem afhjælpe ikke er klogt. Bylder beliggende i læben, næsen, armhule, lysken eller dem i brystet af en ammende kvinde skal behandles af en læge. Også, uanset placering, en byld, der har røde linjer udstråler ud fra det skal behandles af en læge.
  • Aldrig klemme en byld, der ligger i nærheden af dine læber eller næse. Infektionen kan sprede sig til din hjerne.
  • Forkert behandlet bylder kan føre til blodforgiftning, som kan være dødelig i ekstreme tilfælde. Hvis du har nogen bekymringer, som din byld ikke helbredelse ordentligt, straks kontakte din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com