Hvordan til at tabe 25 Pounds uden sult

11/05/2012 by admin

Hvordan til at tabe 25 Pounds uden sult

Spis mindre mad til at tabe. Spise anderledes-- og erstatte en dårlig kost for et godt. Hvis du ikke anvender bedre kost- og motionsvaner, bunke vægten tilbage på, når du vender tilbage til din normale spise rutine. Du vil miste 25 lbs. uden at gå sultne, hvis du permanent ændre dine usunde mønstre.

Instruktioner

• Handel i to drinks om dagen for vand, te eller andre lavt kalorieindhold drikkevarer. En vanille bønne frappuccino med flødeskum tips skalaerne på 500 kalorier. Hvis denne drik blev handlet i for en kop kaffe, 1 tsk sukker og 1 tbsp. mælk, vil du spare mere end 400 kalorier i en swap. En sodavand om dagen handles for en vand sparer 100 kalorier. Multiplicer, at med et år og du har gemt lige 10 lbs. fra Fundering på din krop og du behøvede at gå sultne til at gøre det. Foretage små men fornuftige ændringer, som du kan forpligte sig til, og du vil kaste overskydende pounds uden en tom mave.

• Dump at kost soda eller sakkarin belæsset snack ned i afløbet. En nylig undersøgelse fra Purdue University's Ingestive adfærd Research Center konkluderede, at kunstige sødestoffer kan vildlede kroppens evne til at tælle og brænde kalorier. Dette fører til øget fødeindtagelse og vægt vinde. Med hensyn til kunstige sødestoffer i et forsøg på at kontrollere vægt kan være årsag din krop til at fejlbedømme mad og derfor tager på i vægt.

• Holde din portionsstørrelse det samme--samt din frekvens ved at spise hele dagen. Hvis du foretager ændringer til det du vil sandsynligvis gå sulten og falde tilbage i den samme omstændelig mønster, når de "manglende spise" dage er bag dig. Træffe bedre valg om hvad din dele består af. Spise, indtil du er tilfreds, men belastning op på grøntsager og frugt del af din tallerken og holde kød til størrelsen af et spil kort. Undgå fedtstoffer og slik de fleste dage. Husk på, det føles meget bedre til at se godt i et par jeans hele året rundt, end det gør at spise en tallerken fuld af kød og ost i 20 minutter-- men betale for det senere ved at bære løstsiddende sweats hele tiden.

• Tage trappen uden holding gelænderet i stedet for at ride the rulletrappe. Parkere i ryggen parkeringsplads og gå til den butik i stedet køre rundt i 10 minutter venter en åben spot med den korteste tur til døren. Strop på et par af ankel vægte, når du laver husarbejde i 15 minutter. Husk på den menneskelige krop var designet til at arbejde, ikke finde veje ud af den. Kigge efter små måder at foretage enkle ændringer, der ikke forstyrrer dit liv men giver mulighed for en lille ekstra arbejdsbyrde for din krop. Hvert af disse trin vil hjælpe dig med at forbrænde ca. 30 ekstra kalorier. Hvis du tænke kreativt, denne reserve på 30 kalorier vil widdle dig væk og du stadig ikke spilder din tid at gå sulten på en kost.

• Skiftevis en vægt træning regime med en 20 minutters aerob træning hver anden dag. I sin bog "Body for Life" forklarer personlig træner og forfatter Bill Phillips at vægttræning skubber musklerne til punktet af mindre skader. At tillade disse muskler til at hvile i 48 timer giver din krop tid til at genopbygge muskelvæv, som øger stofskiftet og gør din krop slankere og mere tonet. Aerobe motion brænder gennem kalorier hurtigt samtidig øge kroppens stofskifte så godt. Øge dit stofskifte forårsager din krop til at tabe sig uden sult.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com