Syv-dages afgiftning kost

12/24/2012 by admin

Syv-dages afgiftning kost

Syv-dages afgiftning kost er en kost, der formodes for at rense din krop af uønskede giftstoffer. Ideen bag kosten er, at vores kroppe kan få tilstoppet med toksiner fra kemikalier i vores fødevarer og miljøet. Afgiftning kost varer syv dage og kun rå, friske frugter og grøntsager bør indtages i de første par dage, samt masser af vand.

Kosttilskud

Syv-dages afgiftning kost kræver, at du føjer kosttilskud til din daglige rutine. Det er dog ikke obligatorisk, men det er noget, der bør overvejes for at udnytte afgiftning processen. De kosttilskud, som anbefales bør indeholde naturlige ingredienser som fennikel, hørfrøolie og senna. Disse ingredienser er meningen for at absorberer toksiner i tyktarmen og hjælpe skylle dem ud af systemet.

Hvad at spise

De første tre dage af detox kost er afgørende for afgiftning proces. I disse tre dage anbefales det derfor, at kun vand, frugt og grøntsager forbruges. Frugt og grøntsager bør spises i deres rå form for at bevare vitaminer og mineraler og støtte i afgiftning proces. På den fjerde dag, kogte grønsager og brune ris kan tilføjes og ovenpå, mejeriprodukter og fisk kan langsomt blive genindsat. Mindst otte-store glas vand bør indtages dagligt.

Fordele

Selvom der er få videnskabelige beviser at detox programmer er faktisk gavnligt, fordringer erklære, at der er betydelige samlede fordele. Nogle af disse fordele siges at indeholde et stærkere immunforsvar, udryddelse af sukker cravings, rense blodet af toksiner, vægttab og en forbedring af udseendet af øjne, hud og hår.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com