Alkohol Addiction symptomer

12/28/2012 by admin

Alkohol addiction symptomer er både fysisk og psykisk og ofte varierer meget fra den ene person til næste. Det er muligt for en person at have et problem med alkohol og ikke har en alkoholafhængighed af. Alkoholafhængighed betyder, at du er fysisk afhængig af alkohol til at fungere. Alkoholmisbrug betyder, at du har et problem med alkohol---det påvirker dit helbred eller sociale problemer--- men du er ikke afhængige af den.

Første symptomer

Det er ofte vanskeligt at skelne mellem alkoholmisbrug og alkoholafhængighed, fordi de deler så mange af de samme symptomer. Typisk, alkoholmisbrug fører til afhængighed. Ifølge Mayo Clinic er den første symptom på alkoholafhængighed for de fleste mennesker Denial-of-at de har et alkoholproblem.

Fysiske symptomer

De mest almindelige fysiske symptomer på dysthymi blanksværte ud (går ud fra alt for meget alkohol), vægttab, rødme i ansigt og sløret tale ledsaget af svimmelhed eller klodsethed. Andre fysiske symptomer kan omfatte uforklarlige forstyrret eller øm mave og snurren eller følelsesløshed i hænder og fødder. Abstinenssymptomer---kvalme, rysten og sveden---er normalt til stede når alkohol er tilbageholdt.

Psykiske symptomer

Psykiske symptomer på dysthymi omfatter manglende evne til at styre drikke (ikke kan stoppe med bare en drink), øget irritabilitet og agitation og ekstrem følelsesmæssige udbrud. Alkoholikere opbygge en tolerance over for alkohol, hvilket betyder, at det tager større mængder alkohol for at producere den samme følelse. De har også tendens til at undgå aktiviteter, der ikke giver mulighed for at drikke og kan have svært ved at gøre forpligtelser. Mennesker med alkoholafhængighed tendens til at være fraværende fra arbejde ofte, sove over ofte eller har søvnbesvær.

Andre symptomer

Andre symptomer på dysthymi omfatte drikkevand alene eller i hemmelighed, at miste interesse for normale aktiviteter og fritidsinteresser og skjule alkohol i usædvanlige steder. Alkoholikere har juridiske problemer ofte og kan opleve problemer med relationer, beskæftigelse eller finanser.

Ekspert indsigt

National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme definerer alkoholafhængighed som en kronisk sygdom, præget af fire store symptomer:Trang---en intens behov for eller trang til at drikke alkohol.Tolerance---behov for større mængder af alkohol for at føle den samme effekt.Tab af kontrol---manglende evne til at begrænse forbruget af alkohol på ethvert givet tidspunkt.Fysisk afhængighed---abstinenser som svedeture, rysten, kvalme og angst når alkohol er tilbageholdt,

Desuden tilbyder Mayo Clinic en selvevaluering værktøj til at hjælpe med at vurdere alkoholafhængighed. De foreslår, at du spørger dig selv følgende spørgsmål:• Har du brug for en drink, så snart du stå op?• Tror du, du nødt til at skære ned på dit alkoholforbrug?• Føler dig skyldig om dit drikkeri?• Er du irriteret, når andre folk kommentere eller kritisere din drikkevaner?Hvis du kan svare ja til to eller flere spørgsmål, er det sandsynligt, at du har et problem med alkohol. Selv en ja kan være et tegn på et problem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com