Medicaid & ældre

10/26/2012 by admin

Medicaid & ældre

Som mennesker alder, de kan udvikle helbredsproblemer og kræver ofte stigende niveauer af sundhedsydelser. De fleste ældre mennesker kvalificere sig til Medicare, men nogle gør ikke. Derudover nogle ældre mennesker lever med begrænset indkomst og har svært ved at betale for sundhedsydelser ikke er dækket af Medicare. Medicaid hjælper nogle ældre mennesker adgang til lægehjælp, de behøver.

Støtteberettigelse

Ældre mennesker kan kvalificere sig til Medicaid i alle stater, hvis de opfylder indkomst retningslinjer og har begrænsede ressourcer. De skal opholde sig i den stat, hvor de anvender og give bevis for indkomst, ressourcer, bor udgifter og en sygeforsikring. I nogle stater, ældre mennesker, der modtager supplerende sikkerhed indkomst automatisk kvalificere sig til Medicaid og behøver ikke engang at anvende. Hvis du modtager supplerende sikkerhed indkomst, tjekke med det organ, der forvalter Medicaid i din stat at finde ud af om du er berettiget.

Ansøgningsprocessen

Folk skal ansøger om Medicaid i amtet, de lever. Navnet på det organ, der forvalter Medicaid varierer fra medlemsstat til medlemsstat; Afdelingen Job og familie tjenester administrerer programmet i Ohio, og i Virginia Department of Social Services administrerer det. I de fleste stater, hvis ældre mennesker ikke kan rejse til agenturet til at anvende, vil en sagsbehandler gå til deres hjem. Hvis ældre mennesker har brug for hjælp til at udfylde ansøgningen eller at få de nødvendige dokumenter, vil uddannet personale hjælpe dem.

Fordele

Medicaid dækker en bred vifte af sundhedsydelser, ældre mennesker kan få brug for, herunder indlæggelse indlæggelse, ambulant besøg til læger, laboratorieundersøgelser, fysioterapi, receptpligtig medicin, hjem sundhedspleje, hospice pleje og sygepleje hjemmeplejen. Nogle gange vil Medicaid cover bistået levende faciliteter. I nogle stater dækker Medicaid også tandpleje og vision pleje for ældre mennesker. Ikke alle behandlere acceptere Medicaid, så modtagerne skal kontrollere med deres leverandører, at de vil acceptere det før modtagelse af tjenester.

Medicare

Mange mennesker alder 65 og modtager over Medicare. Medicare dækker mange sundhedsydelser men modtagerne skal betale selvrisikoen og co-assurance for mange tjenester. Folk kan modtage både Medicare og Medicaid, hvis de opfylder kriterierne for begge, og ældre mennesker med lave indkomster kan drage fordel af modtagende Medicaid, selvom de har Medicare fordi Medicaid dækker mange ting, som Medicare ikke dækker. For eksempel, Medicare dækker ikke de fleste tandlægeydelser, men i nogle stater Medicaid cover tandpleje til ældre. Medicaid omfatter også co-assurance betalinger for Medicare modtagere, der kvalificerer.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com