Home Retsmidler for gær infektioner mens du er gravid

09/14/2010 by admin

En overvækst af candida, ofte kaldet en gær infektion, er fælles under graviditet. Hormonerne i graviditeten kan medføre en ændring i kroppen kemi, der tillader denne normalt godartede, mave svamp til at vokse ud af kontrol. Hjem retsmidler til behandling af gær infektioner er foretrukket af mange gravide kvinder, der ønsker at undgå at bruge narkotika og kemikalier, af frygt for at de vil påvirke barnet. Faktisk, i dyreforsøg, den aktive ingrediens i Monistat udgør en risiko for føtal skade og er klassificeret af FDA som en "graviditet kategori C-stof.

Aktive kulturer i yoghurt

Behandling af gær infektioner med yogurt'is sandsynligvis den mindst dyre hjem afhjælpe. Heather Eisthen, en professor ved Michigan State University, anbefaler frysning yoghurt naturel (usødet, unflavored) i en tampon applikator, eller en Gummihandske finger, og derefter indsætte det vaginalt. Disse "yoghurt popper" berolige ubehag og give aktive levende kulturer, der bogstaveligt talt "fordøje" candida. Bære et bind for at indeholde decharge og bruge en gang eller to gange om dagen, indtil symptomerne forsvinder.

Hvidløg er svampedræbende

Eisthen anbefaler, at du indsætter en fuldt pillede fed hvidløg i skeden ved sengetid. Det kan bør arbejde sig af om morgenen men skubbes eller manuelt udvindes hvis nødvendigt. De svampedræbende egenskaber hvidløg kan også fås ved at indsætte en opløsende hvidløg gelcap uden bekymring for at fjerne det senere.

Brewers metode

Øl beslutningstagere bruge kaliumsorbat til at stoppe væksten af gær. Tilføje 1 tbsp. kaliumsorbat til 1 kop vand og dyppe en tampon (i applikator) i løsningen, så indsætte tampon vaginalt. En anden mulighed er at bruge bomuld bolde, eller for at sprøjte løsningen i vagina efter tampon er i, således at det absorberer væske og holder det på plads. Kaliumsorbat kan findes i brygning butikker, øl-og specialbutikker og online.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com