Definition af Hatha Yoga

10/19/2012 by admin

Definition af Hatha Yoga

Yoga har vokser i popularitet i den vestlige verden som en måde at håndtere stadig mere krævende og stressende liv, ifølge de seneste deltagelse undersøgelser offentliggjort af "Yoga Journal." Trukket fra den Sanskrit ord "ha" og "tha," hvilket betyder sun og moon henholdsvis betragtes Hatha Yoga som den mest fremtrædende form af denne krævende, men blid form for motion.

Oprindelsen af Hatha

Ligesom mange østlige filosofier begyndte Hatha Yoga fra en historie. I dette tilfælde er den traditionelle Hindi fortælling, at begreber som yoga blev overført i hemmelighed af den hinduistiske gud, Lord Shiva, til sin kone, Goddess Parvati, på en ensom ø. Men de var overhead af en fisk, som Shiva tilgav og forvandlet til en mester og lærer. De mest kendte tekster blev skrevet af 1500-tallet sage Swami Swatmarama, der lærte at oprensning af kroppen førte til rensning af sindet.

Vigtigste begreber

Principperne i Hatha Yoga er afledt af sit navn, som henviser til sammenføjning af magtfulde kræfter. I sin mest grundlæggende koncept er kunsten at samle den fysisk krævende stillinger eller asanas, med den mentale ro af vejrtrækning, eller pranayama og meditation til en holistisk motion, at vestlige praksis hjælper lindre stress i det moderne liv. Lyse øjne, en munter ansigt og en følelse af velvære er siges at være blandt fordelene.

Hatha Yoga i Vesten

Yoga i Amerika historie går tilbage til slutningen af 1800 tallet når Pierre Arnold Bernard (født i Iowa Perry Baker) åbnet en skole i San Francisco. Yoga blev først populære i slutningen af 1940 ' erne når en studio åbnede i Hollywood af Indra Devi (lettisk-fødte Eugenie Peterson) tiltrak sådan berømtheder som Greta Garbo, Gloria Swanson og Ben Gurion. Selv Marilyn Monroe blev fotograferet i en krævende backbend udgør

Yoga i Amerika

Der har været to meningsmålinger gennemført i de seneste år, både af forskning selskabet Harris International for magasinet "Yoga Journal." 2005-undersøgelsen identificeret mere end 16 millioner konverterer og en industri værd $3 milliarder om året. Tre år senere, numrene havde fordoblet, med 32 million praktiserer eller interesseret i yoga, udgifter $6 milliarder på klasser eller produkter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com