Maryland sygeforsikring Plan

09/26/2010 by admin

Maryland sygeforsikring Plan, kaldet MHIP, er en sygeforsikring mulighed for enkeltpersoner betragtes som ikke kan forsikres, primært på grund af en allerede eksisterende tilstand. En stat-administreret program, MHIP administration er gennem CareFirst BlueCross BlueShield og CareFirst blå valg. MHIP planer yde dækning af lægehjælp, recept og adfærdsmæssige sundhedsmæssige fordele. Målet med MHIP er at give en overkommelig forsikring mulighed for at en højrisiko pool, hvilket reducerer antallet af uforsikrede. Maryland Department af Budget og ledelsens 2009 skatte-år-end betænkningen er MHIP tilmelding 21,740 personer.

Betingelser for støtteberettigelse

Enkeltpersoner skal være Maryland beboere at kvalificere sig til MHIP. Derudover skal du opfylde mindst et andet kriterium. Eksempler på kriterier: manglende evne til at opnå sygeforsikring på grund af en allerede eksisterende tilstand; nuværende forsikring ikke tillader dækning eller omkostninger mere på grund af en bestemt tilstand; flytning fra en anden stat hvor du var omfattet af en højrisiko pool; eller du opfylde støtteberettigelse for 65 procent sundhedspleje Tax Credit. MHIP + planen er tilgængelige for personer med lav eller moderat indkomst, tilbyder lavere præmier og out-of-pocket omkostninger end MHIP.

Planen muligheder

Der er fire grundlæggende MHIP planer. Hver plan giver forskellige præmier og out-of-pocket omkostninger. MHIP tilbyder en sundhed vedligeholdelse organisation (HMO), en foretrukket leverandør Plan (PPO) med en $500 selvrisiko, en PPO med en $1.000 selvrisiko og en høj selvrisiko sundhed planer (Produktionsselskabet) med en $2.600 selvrisiko. Der er også Produktionsselskabet MHIP føderalt planen med en $1.500 selvrisiko. Endelig er der tre MHIP + planer: en HMO, en PPO med en $200 selvrisiko og en PPO med en $500 selvrisiko.

Planen præmier

Månedlige præmier, det beløb, du er faktureret for MHIP dækning, er baseret på de fordel indstillinger du vælger og alder af de ældste person omfattet, ifølge MHIP hjemmesiden. En bestyrelse fastsætter præmierne og de har ret til at ændre disse beløb under årets plan. MHIP underretter dig skriftligt om eventuelle ændringer. Præmiens udbetaling er på grund af først i hver måned og kan trækkes automatisk fra din checkkonto hvis du vælger.

Hvordan man ansøger

Du kan ansøge om MHIP gennem en forsikringsformidler eller ved at opnå programmet tilmelding fra webstedet MHIP. Hjemmesiden kan du udskrive ansøgningen og giver oplysninger om præmier og plantyper. Når du beslutter dig for hvilken plan om at ansøge om, udfylde tilmeldingsformularen og vedhæfte bevis for Maryland residency og eventuelle andre støtteberettigelse kontrol som angivet i ansøgningen og mail det til adressen anført på programmet. MHIP vil ikke acceptere faxet eller e-mailes applikationer. Tilmelding er første i hver måned og bestemmes af din godkendelse anvendelsesdatoen.

Allerede eksisterende tilstand

MHIP accepterer enkeltpersoner med præ-eksisterende forhold ind i planen; der er imidlertid en seks-måneders ventetid før services relateret til at betingelsen vil blive betalt. Ifølge MHIP 2010 Plan år certifikat af dækning, omfatter præ-eksisterende forhold diagnosticering, advisement af eller behandling for en medicinsk tilstand inden for en periode på seks måneder før ikrafttrædelsesdatoen for MHIP dækning. Undtagelser inkluderer nyfødte baby, nyligt vedtagne barn, enkelte med tre måneders forudgående troværdig dækning og en person omfattet af HIPAA regler, der har ansøgt om dækning i 63 dage at miste forudgående forsikring. MHIP vil informere dig skriftligt, hvis de finder du har en allerede eksisterende tilstand. På tidspunktet for ansøgning, kan du købe en påtegning for at give afkald på den allerede eksisterende tilstand ventetid.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com