Høretab & øreinfektioner

12/10/2012 by admin

Høretab & øreinfektioner

Når et barn udvikler otitis media, en infektion i mellemøret, kan den inflammation i forbindelse med denne infektion forårsage en midlertidig hørenedsættelse. Hvis hun har vedvarende eller ubehandlet mellemørebetændelse, nedsat hørelse kan blive mere permanent.

Funktioner

Når en øreinfektion forårsager en ophobning af væske i et barns mellemøret, kan ikke de tre små knogler (hammer, ambolt og stigbøjle), normalt overfører lyd bære vibrationer effektivt fra hans trommehinden til hans indre øre.

Funktioner

Fordi de tre knogler vibrere mindre effektivt end normale, går sunde energi tabt i mellemøret væskefyldte. Miljømæssige lyde er dæmpet, eller barnet kan ikke kunne høre dem på alle.

Effekter

Som den væskeniveau går op og ned (svinger) i mellemøret, det skaber en svingende ledende (lyd-overførsel) tab af hørelse. Ifølge amerikanske tale-sprog-høring Association (Søren), skaber dette scenario den mest almindelige form for hørenedsættelse hos småbørn.

Tips

Et barn, der ikke kan høre normalt kan have betydelige forsinkelser i tale-og sprogudvikling. ASHA anbefaler, at børn med hyppig øreinfektioner vurderes af både en audiolog og en tale-sprog patolog.

Advarsel

Ifølge National Institute on døvhed og anden kommunikation lidelser, kan øreinfektioner, der ikke behandles hurtigt og effektivt bidrage til langsigtede høretab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com