Domstol beordrede stofmisbrug behandling

02/23/2013 by admin

Domstol beordrede stofmisbrug behandling

Stofmisbrug er en igangværende epidemi. Det omfatter narkotika og alkohol afhængighed---to afgørende spørgsmål regeringen har forsøgt at udrydde. Regeringen har fået medhold i udryddelse, men har gennemført foranstaltninger til at bistå i krigen mod stofmisbrug. Når et lægemiddel gerningsmanden er anholdt, beordrer dommeren generelt ham til at underkaste sig behandling. Det er et kontroversielt spørgsmål.

Definitionen

Retten beordrede behandling er også kendt som "tvunget behandling"---stof misbruger er tvunget til at gennemgå behandling bestilt af domstolene. Ræsonnementet er misbrugeren ikke råder over den motivation eller disciplin nødvendigt at søge behandling på hendes egen, endsige overvinde hendes afhængighed. Denne metode er ofte en lettelse at familiemedlemmer, som uden held forsøgte at få misbrugeren til at acceptere behandling.

TASC

Behandling ansvarlighed for sikrere samfund (TASC) er et vigtigt aspekt af retten beordrede stofmisbrug behandling. Når en misbruger er opkrævet eller dømt for en ikke-voldelig kriminalitet, TASC giver henvisninger til narkotikabehandling programmer og fører tilsyn med misbrugerens sag. TASC hjælper også lokale retshåndhævende løse problemer de har med et lægemiddel-behandlingsprogram.

Kategorier

Alle stofmisbrug tilfælde er anderledes. Derfor udtænkt de statslige domstole et system kategorisering stof behandlingsprogrammer, som det vedrører hver enkelt persons behov. Eksempel: nogle kriminelle på prøveløsladelse overvåges via urin test, nogle er sendt til Fællesskabet behandlingssteder, mens andre behandles i fængsel.

Kontrovers

Et paradoks omgiver ret-bestilt stofmisbrug behandling. Processen hedder det, at misbrugeren skal modtage behandling. Mange Se selve behandlingen som en positiv ting, men mener samtidig, at ingen skal være tvunget til behandling. Statistikker afspejler stadig, at stofmisbrugere i behandling, så retten beordrede forblive i behandling længere og har en lavere tilbagefald sats.

Drug domstole

I slutningen af 1980 ' erne ændret statslige domstole deres fremgangsmåde ved håndtering af stoffet lovovertrædere. De dannede en særskilt domstol, "Drug Court," hvor behandling og ikke kriminalitet, er hovedfokus. Drug court intervention er billigere end at bruge det strafferetlige system til at behandle en lovovertræder. Fordele omfatter: reduceret brug af narkotika, flere stoffri babyer og en reduceret tilbagefald sats.

Slutresultatet

Stof misbrug er en kronisk sygdom. Selvom retten beordrede behandling har en respektabel succesrate, er der ingen garanti. Mange narkomaner trodse domstole til fordel for opholder sig afhængige af. Dermed forstørrer gerningsmanden hans problemer, da han gentagne gange overtræder loven. Ofte, ender han i fængsel.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com