Hvordan at finde naturlige måder at blege tænder

09/02/2012 by admin

Hvordan at finde naturlige måder at blege tænder

Du kan finde naturlige måder at blege dine tænder eller forhindre dem i at blive misfarvet i første omgang. Ordentlig kost og tandpleje kan holde tænderne ser deres bedste.

Instruktioner

• TING at undgå - stoppe med at drikke kaffe og te. Kaffe og te samt produkter lavet med kaffe og te naturligt pletter dine tænder. Hvis du undgå denne fødevarer, kan du stoppe de fleste af misfarvning, der sker hver måned.

• BAGEPULVER - børste dine tænder med bagepulver og vand. Bagepulver er ikke hårde. Det er en blid rengøringsmiddel. Du kan holde dine tænder hvide ved at børste dem med bagepulver hver dag.

• REGELMÆSSIGE besøg - se en tandlæge på regelmæssig basis. Når hvert halve år er normalt tilstrækkeligt. Hvis du har tænder, der har tendens til at opbygge plaque hurtigt, kan du øge dine besøg til en gang hver fjerde måned. Er dine tænder professionelt rengjort.

• BØRSTE og FLOSS - børste dine tænder mindst to gange om dagen og tandtråd en gang om dagen. Dette vil holde plak fra bygge på tænderne og holde tænderne ser hvidere. Alt, der opholder sig på dine tænder har potentiale til at misfarve dem. Holde tænderne fri for snavs at holde dem hvid naturligvis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com