Elektroterapi fordele

05/11/2012 by admin

Elektroterapi er en behandling, der blev oprindeligt udviklet for at lindre smerter. Dens former for behandling omfatte hovedsagelig vedtagelsen af elektriske impulser eller strøm gennem de problematiske områder som et effektivt middel til at blande sig med udvikling af symptomer og sygdomme og stimulere helingsprocessen. I mere end 30 år, har elektroterapi været involveret i forskellige smerter forvaltning og rehabilitering procedurer. Med den stigende bevidsthed om farerne ved bivirkninger af farmaceutiske behandlinger, er elektroterapi begyndt at få opmærksomhed som en af de bedste former for alternativ behandling.

Arten af behandling

Electrotherapy bruger små doser af elektrisk strøm til at kickstarte intracellulære aktiviteter og stimulere celle regenerering eller helingsprocessen. Elektroterapi enheder har normalt elektroder, som er ansvarlige for at levere aktuelt til det ramte område. Modtager ingen stoffer eller kemikalier, der udgør en væsentlig risiko for bivirkninger, administreres patienten gennemgår denne form for behandling med en vis intensitet af strøm for at lindre smerter og symptomer relateret til sygdomme som kronisk gigt og muskelproblemer.

Kortsigtede fordele

Elektroterapi er primært involveret i smertelindring. Det medierer levering af smerte signaler til hjernen. I forvaltningen af specifikke intensiteter af nuværende, det sinker eller blokke transmission af smerte signaler gennem de neurale fibre, som igen kan minimere ubehaget anlagt af gigt betændelse, tilbage og nakkesmerter og endda smerter bragte af muskelskader, især blandt atleter. I nogle tilfælde bruges elektroterapi effektivt levere analgetika og anti-inflammatoriske medicin på problematiske områder som indsnit, frakturer og veerne.

Langsigtede fordele

Terapi fremmer lægemiddels ændringer og stimulerer muskelsammentrækning for at lindre symptomer og sværhedsgraden af almindelige sundhed klager. American Physical Therapy Association anerkender nogle af de kendte elektroterapi rehabilitering fordele såsom behandling af neuromuskulære dysfunktion, forbedring af styrke, forbedring af motorisk kontrol, opbremsning af muskelatrofi, forbedre blodgennemstrømningen på tilskadekomne områder, væv reparation, stimulering af sårheling, bindevæv og dermal væv restaurering og mange andre. Det er nyttigt i forvaltningen af de smerter forbundet med de rehabiliterende behandlinger involveret i forbedring af bevægelighed og vifte af bevægelse af det berørte område. Derfor, det er en af de sikreste metoder til brug for langsigtede smertebehandling og er meget nyttigt i forebyggelsen af post-kirurgiske komplikationer såsom venøs trombose.

Behandling fordel

Elektroterapi bærer en række fordele i forhold til narkotika og kirurgiske metoder til behandlinger. Som det er stoffri, non-invasiv og ikke-vanedannende, lindrer det patienter i risiko for helbredsproblemer relateret til narkotika bivirkninger. Sammenlignet med medicin, mål det direkte det eksakte området af smerte. Det kan være billigere end narkotika og operationer, men det er meget effektiv til at reducere smerter og hævelse og fremme muskelspasmer. Plus, det levere ikke uønskede bivirkninger.

Advarsel

Mens elektroterapi er generelt sikkert at bruge, kan det ikke være den ideelle behandling for mennesker, der er under narkotiske medicin, der har hyposensitive krop områder eller diffuse smerter, eller der er gravide. Patienter med pacemakere må aldrig forsøge gennemgår elektroterapi uden at konsultere deres læger. Denne form for behandling er heller ikke sikkert for folk med metal implantater, folk, der har for nylig gennemgået ioniserende stråling behandlinger og mennesker med svær diabetisk betingelser. Derfor skal forsigtighed overholdes af personer, der planlægger at gennemgå elektroterapi behandling. I alle tilfælde søge lægens godkendelse først.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com