Hvordan at vælge den rette hud Resurfacing metode

08/13/2010 by admin

Hvordan at vælge den rette hud Resurfacing metode

Vi er en ungdom besat kultur og yngre hud er et mål, vi alle stræber efter. Der er mange måder at forynge din hud fra glykolsyre peels, at microdermabrasion, kemisk peeling og laser behandlinger. Hvordan kan du vælge, hvad der er rigtigt for dig?

Instruktioner

• Du skal først bestemme, hvor du nødt til at dukke op igen. Er dine arme gammel og rynket? Er det dine skuldre? Decollate (bryst/kavalergang område)? Hals? Hænder? Ansigt?

For alle andre områder end ansigt er den eneste rigtige måder at forbedre tekstur via resurfacing gennem kemiske peelinger som TCA og glykolsyre (medicinsk grade) skaller. Dette er smertefulde og også tager tid som en behandling ikke vil sandsynligt give dig de ønskede resultater. Der sagde i dag, bortset fra nogle af disse marginale lasere som Fraxel, jeg ikke kan anbefale noget, men kemiske peelinger som TCA, glykolsyre og sjældent Phenol. Disse er de valg du skal drøfte med din plastikkirurg eller hudlæge.

Som for andre muligheder, der er mindre muligheder jeg har skrevet om at subtilt ændre din hud, men disse giver ikke de samme dramatiske resultater. Kan du se nogle af mine andre artikler at lære om subtile hudforyngelse og fornyelse af slidlag.

Nu det mest populære sted folk har er skin resurfacing ansigtet. Så lad os snakke om, hvad du behøver at vide om de fleste behandlinger.

Først og vigtigst er din plastikkirurg er en sælger. De specialiserer sig i en bestemt procedure og ofte gange føler sig mest komfortabel med en bestemt type enhed og derfor skubbe den. På tidspunkter de også få ny teknologi og ønsker at "prøve det af" og kan godt skubbe dig mod der. Det betyder ikke, du får den bedste rådgivning. Læge shop baseret på dine behov og ønsker.

• End de kemiske peelinger til "andre dele af kroppen" som jeg tror, at alle bør starte med glycolics på en medicinsk plan og se hvis behovet for at gå til TCA eller andre dybere peeling, jeg ønsker at fokusere på ansigtet.

Der er mange lasere og ikke-lasere tilgængelige i dag til alt fra "opstrammende" til laser resurfacing. Jeg ønsker at diskutere de mest populære. En sådan enhed er Fraxel, som jeg vil personligt udelukke straks som resultaterne ikke retfærdiggøre bekostning i min udtalelse, medmindre du har brug for den letteste af behandlinger (i hvilket tilfælde få dig et rør af retin-a eller tri-luma). Der er også mange spa-behandlinger anvender termisk varme (Thermage) og andre sådanne low-level non-ablativ behandlinger. Disse også retfærdiggør ikke deres bekostning.

Rhytec portræt lovende i første omgang, men skuffende i det lange løb. I modsætning til ablativ lasere var det den første behandling at tilbyde PLASMA varme, der arbejdede indefra og ud. Det forårsagede lys termiske skader til moderat termisk skade og derefter du skrællet som hvis du havde en solskoldning og nyere yngre, genopfyldes hud blev afsløret. Det eneste problem er, at det ikke var en dybtgående ændring, som er CO2 Laser (jeg vil diskutere) og ikke giver de resultater, det lovede. Det var så dyrt som CO2 så jeg anser det for forældet, især da på præsentere virksomheden synes at være gået fallit forlader mange plastikkirurger med en forældet maskine. Det virkede, og er en mulighed, hvis du kan finde en læge, der har maskinen, for personer med lys hudproblemer.

For tungere hudproblemer der er tre vigtigste lasere. Der er Erbium, CO2- og N-Lite. N-lite er som dets navn, en hel lys behandling. Den gennemsnitlige behandling koster mellem 1-2k Dollars. Der er ingen smerter, ingen ned tid og nogle forbedring af hudens struktur og fine rynker. Alle behandlinger med alle lasere tage mellem 15-90 minutter eller lidt mere. N-Lite kræver ikke bedøvelse.

Erbium er lidt mere dybtgående ændringer. Det koster omkring 3-4k Dollars og du har brug for at pre behandle med retin-a eller glycolics lægen vil ordinere. Et aktuelt bedøvelse er nødvendig og nedetid er 4-7 dage med fuldstændig helbredelse i 1-4 uger. Dette vil forbedre tekstur, fine rynker og lidt bedre dynamiske rynker.

• På grund af pladsproblemer jeg kombinerer sidst og min favorit mulighed med det endelige skridt. For omkring 1-2K mere kan du vælge, hvad der er efter min mening den bedste og mest effektive behandling. Dette er CO2 Laser. Denne laser er meget stærk og virker ved at beskadige (kontrollerede skader) og brænding off din hud. Til gengæld heler skader i en kontrolleret måde, tager væk alle misfarvning, høj grad forbedre dynamiske rynker og akne ar eller nogen ardannelse, og gøre alle fine linjer alle, men forsvinder i hænderne på en ekspert. Du skal bruge en generel anæstesi eller "twilight" sedation samt lokalbedøvelse. Det er smertefuldt, og du bliver nødt til at opholde sig indendørs i omkring 10 dage. Du vil være rød i ca 1-4 måneder, men kan dække dette med make-up, efter huden er helet i omkring 10 dage. Det er en dramatisk ændring og kan indstille dit ur tilbage, godt 10-15 år eller mere. I svære tilfælde kan det kombineres med ansigt og hals elevatorer og blepharoplasty for dramatiske resultater. Jeg foretrækker dette, fordi jeg altid føler, at hvis du bruger de penge får hvad du betaler for og har ikke fortrudt.

Endelig, gøre din forskning. Mange plastikkirurger gøre disse procedurer, men som nævnt mange favorisere en behandling over en anden baseret på erfaring og deres erfaring eller motiver. Jeg foretrækker en hudlæge eller laser kirurg, der har specialiseret sig kun i laser til at få de bedste resultater. Brug ikke spas som amerikanske Laser. Sådanne samvittighedsløse virksomheder har mange klager. Grundigt tjek din kirurg ry på nettet og via andre patienter, når det er muligt. Check med BBB og medical board. Dit ansigt er ikke noget, der kan blive rodet med!

Tips & advarsler

  • Vælg baseret på hvad du har brug for
  • Vælg den bedste kirurg helst en med speciale i laserkirurgi
  • Vær forberedt på ser værre, før du ser bedre
  • Tjek www.skinbiology.com og få nyttige tips og cremer til hurtigere helbredelse
  • Tillad ikke dig selv for at blive talt i en procedure, forskning procedurerne og lave din egen beslutning. Vælge en kirurg, kendt for at være god til uanset hvilken fremgangsmåde du vælger.
  • Du vil blive deprimeret, forberede denne post-op blues periode.
  • Følg alle lægens anvisninger for bedste healing og sørg for at ikke ryge mindst tre uger før og efter en procedure for optimal healing.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com