Hvad er farerne ved Zantrex?

04/28/2012 by admin

Zantrex eller Zantrex-3 er som det ofte kaldes, en over-the-counter vægttab supplement fremstillet af Zoller laboratorier. Ifølge Zoller laboratorier, hver 2-kapsel servering indeholder mere end 300 mg koffein, så mennesker, der er meget følsomme over for koffein, og dem, der har højt blodtryk, diabetes eller hjerte betingelser bør ikke tage Zantrex. På grund af den høje koffeinindhold der er flere potentielt farlige bivirkninger forbundet med Zantrex. Som med enhver kost supplement, er det altid tilrådeligt at konsultere en læge før brug.

Angst

Fordi koffein er en stimulans, vil mange mennesker opleve angst, irritabilitet, nervøsitet, rysten og voldsomme svedeture når indtager store doser af narkotika. Zoller laboratorier tyder, at tage to kapsler før hvert måltid, op til seks kapsler om dagen. En to-kapsel dosis af Zantrex indeholder mere koffein end 200 til 300 mg pr. dag Mayo Clinic anbefaler som en generel maksimum, så angst og nervøsitet kan være ganske dyb, især hos personer, som allerede indtager koffeinholdige drikkevarer eller fødevarer på en regelmæssig basis. Angst og dens tilhørende fysiske effekter kan føre til mere alvorlige psykiske problemer og kan forstærke med fortsatte koffein forbrug.

Gastrointestinale

Koffein i Zantrex kan føre til gastrointestinale problemer såsom kvalme, opkastning, diarré eller mavesmerter. Disse bivirkninger forekommer hyppigere hos personer begynder Zantrex, der ikke regelmæssigt spiser koffein, og dermed ikke har en tolerance over for stoffet. Mange gastrointestinale bivirkninger kan stilne på deres egen, men Ignorer ikke vedvarende symptomer. Langvarig opkastning eller diarré kan forårsage moderat til svær dehydrering, der kan føre til andre medicinske problemer. Søge lægehjælp så snart som muligt, hvis blod er til stede i opkast eller afføring, da dette kan være et tegn på farlige indre blødninger eller en svær mave problem.

Hjerte

Store doser af koffein, som dem i Zantrex, kan forårsage hurtig eller uregelmæssig hjerterytme. Ethvert beløb af koffein vil øge en persons puls, men massive doser af stoffet over en lang periode kan bidrage til yderligere hjerteproblemer. Mennesker, der tager Zantrex bør undgå koffeinholdige drikkevarer og fødevarer så meget som muligt på grund af den øgede risiko for hjerte-kar-problemer forbundet med langsigtede uregelmæssige hjerterytmer.

Søvn

Koffein forårsager søvnforstyrrelser såsom søvnløshed eller usædvanlig træthed i mange individer. Mens disse to bivirkninger kan virke selvmodsigende, er en af de største søvn-relateret farer af Zantrexs højt koffeinindhold evne til at fokusere og koncentrere sig, mens køre bil eller betjene farlige udstyr. Koffein får mange mennesker til at føle sig meget træt, men de finder ofte de ikke er i stand til at falde i søvn eller forblive i søvn i lange perioder. Mangel på søvn kan oprette en potentielt farlig situation, når en persons koncentration påvirkes negativt, og immunsystemet kan også blive kompromitteret af ikke at få nok kvalitet søvn.

Lægemiddelinteraktioner

Nogle lægemidler og kosttilskud kan have en negativ interagere med koffein og bør ikke tages sammen med Zantrex. Antibakterielle antibiotika såsom ciprofloxacin og norfloxacin, kan hæmme kroppens evne til at nedbryde koffein. Dette øger mængden af tid koffein forbliver i en persons system og kan øge muligheden for en overdosis. Theophyllin og andre Bronkodilatatorer har mange koffein-lignende effekter. Tager Zantrex mens på disse typer af medicin væsentligt øger risikoen for negative mave og hjerte-kar-effekter. Food and Drug Administration har forbudt brugen af ephedra i kosttilskud på grund af den øgede risiko for slagtilfælde, anfald, hjerteanfald eller død. Nogle urteteer stadig indeholde ephedra, og det er især farligt, når det bruges sammen med koffeinholdige stoffer som Zantrex.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com