Hvordan til at behandle forhøjet blod enzymer

06/04/2012 by admin

Forhøjet blod enzymer kan være forårsaget af en række ting. Alkoholisme, hepatitis, medicin, diabetes og infektioner er, men et par syndere, der kan forårsage en elevation i blod enzymer. Den bedste behandling for forhøjet blod enzymer er at holde sig væk fra skyldige hvis det er muligt. Hvis du har forhøjet blod enzymer, kan du behandle dette problem holistisk med en "blod og lever cleanse."

Instruktioner

• (2:00 PM)Begynde at rense en lørdag aften, eller på en dag når du bliver fri fra arbejde i to dage og kan være hjemme, som denne cleanse vil kræve, at du bo tæt på et badeværelse. Tag ingen medicin, som du kan undvære under denne Rens. Bland Epsom salte og vand i en beholder (dette gør fire portioner). Sætte dette ind i køleskabet til at blive meget koldt. Må ikke spise noget efter dette punkt i dag.

• (6:00 PM)Drik en servering (3/4 kop) af Epsom salt løsning. Indstille olivenolie og saften ud for at varme til stuetemperatur.

• (8:00 PM)Drik en anden ¾ kop servering af Epsom salt løsning.

• (09:45:00)Tilføj ½ kop lys olivenolie til pint krukke; tilsæt citron eller grapefrugt juice og tinktur af sort valnød. Læg låg på krukken og ryst løsningen hårdt indtil det blander. Du vil sandsynligvis besøge badeværelset ganske ofte nu.

• (10:00:00)Drikke blandingen du bare parat. Kan du spise nogle honning mellem slurke til at hjælpe det gå ned, da denne blanding smager forfærdeligt. Prøv at få alle blandingen ned under 15 minutter hvis det er muligt. Du er nu klar til seng; Sørg for at efterlade en lys på, som du kan være nødvendigt at foretage en hurtig tur på toilettet i løbet af natten.

• (Den næste morgen)Tage din tredje dosis af Epsom salt blanding. Det er bedst ikke at tage denne dosis før 6 a.m. Tage olivenolie blandingen ud af køleskabet og lad det varme op.

• (To timer senere)Tage din sidste dosis af Epsom salt blanding.

• (To timer senere)Begynd at spise igen nu. Det er bedst at starte med nogle frugtjuice, så lidt senere du kan have nogle frugt. Omkring to timer efter dette, er det OK at spise almindelig mad. Det er dog bedst at gøre din første måltid et lys. Du kan vende tilbage til din normale måltider efter der.

Tips & advarsler

  • Du kan forvente at få diarré i et par timer efter start Epsom salte blanding (-curezone.com/cleanse/liver/huldas_recipe.asp). Dette er normalt og forventeligt som kroppen renser sig selv af toksiner. Diarré bør afsluttes ved udgangen af den anden dag. Hvis det ikke og du begynder at få dehydreret, se din læge så hurtigt som muligt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com