Skadelige virkninger af stråling fra computere

04/19/2012 by admin

Skadelige virkninger af stråling fra computere

De fleste af os kan ikke forestille mig livet uden computere. Vi arbejder, spiller og socialisere på dem. Til tider bruger vi størstedelen af vores dag involveret i computer-relaterede aktiviteter. Selvom computere har medført mange fordele for vores arbejde og familieliv, kunne for meget tid foran skærmen udgøre nogle sundhedsmæssige risici.

Definitioner

Computere producerer ioniserende stråling, også kaldet electromagnatic felter eller EMF. Elektromagnetiske felter er lavfrekvent stråling, og i modsætning til ioniserende stråling (som kan fremkalde kræft) har ikke vist sig for at påvirke menneskers sundhed. Mange i de miljømæssige sundhed videnskabelige samfund mener imidlertid bliver vist til at have mindst nogle negative sundhedsvirkninger over tid, elektromagnetiske felter.

Selvom betragtes som uskadeligt på et lavt niveau, udsættes mange af os nu så konsekvent for elektromagnetiske felter via mobiltelefoner, mobilmaster, elledninger, computere og andre Wi-Fi Hjælpemidler er det vanskeligt at bestemme bare hvad den sundhedsmæssige virkninger kan være pr. person. Selv hvis du ikke bruger din computer og timer om dagen, er du stadig udsat for elektromagnetiske felter hver gang du gå under en højspændingsledning, sidde i en Cafe med Wi-Fi eller stå i nærheden af en person ved hjælp af en mobiltelefon.

Sundhedsmæssige betænkeligheder

Primær sundhed bekymring vedrører EMF eksponering, som med nogen eksponering for stråling, er kræft. "British Journal of radiologi" offentliggjort en 1997 undersøgelse om børnekræft og bestråling, som viste, at børn og fostre i livmoderen er særligt sårbare over for disse low-level, ioniserende strålingskilder. Børn og fostre kan påvirkes negativt, fordi dosis af stråling, selv på et lavt niveau, er større i forhold til kroppens samlede masse.

Forholdsregler

Vi er omgivet af elektromagnetiske felter hele tiden, men du kan begrænse din eksponering ved at træffe flere foranstaltninger. Skære ned på skærmen tiden og lægge mere afstand mellem dig og din computer. Disse er de to bedste forholdsregler du kan tage for at begrænse din eksponering. Skifte til en fladskærm. De indeholder ikke katodestrålerør (CRT), som producerer lavere mængder af ioniserende stråling. Hvis du ikke at skifte, spørge om magnetisk skjolde, som dækker skærme. Slukke din skærm, når du ikke bruger computeren til at reducere eksponeringen. Begrænse din eksponeringer, når det er muligt, hvis du er gravid. Endelig, holde sig orienteret. Der er masser af videnskaben endnu ikke gennemføres på de sundhedsmæssige virkninger af elektromagnetiske felter fra computere og andre enheder. At blive informeret om de potentielle sundhedsrisici vil hjælpe dig med at træffe de sikrende foranstaltninger bedst for dig og din livsstil.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com