Hvad gør CoQ10 for din krop?

09/01/2010 by admin

Coenzym Q10, ofte kendt som CoQ10, er en naturligt forekommende molekyle i kroppen. Stoffet er ens i struktur til vitamin K. Det fungerer som en agent til at konvertere ernæring i mad til energi på cellulært niveau, som producerer en række sundhedsmæssige fordele.

CoQ10 og hjertesundhed

American Heart Association bemærker, lavere niveauer af CoQ10 er blevet fundet i nogle mennesker, der har haft hjertesvigt. De siger også, ikke nok undersøgelser er blevet gennemført for dem at komme med en anbefaling om dens anvendelse. (Se Reference 2)

CoQ10 og Parkinsons sygdom

En undersøgelse foretaget af det nationale Institut for neurologiske forstyrrelser og slagtilfælde fundet mindre handicap i Parkinsons patienter modtager CoQ10 end dem, der fik placebo. Yderligere undersøgelser er gennemføres. (Se ressource 2)

CoQ10 og migræne

En undersøgelse foretaget på 32 patienter fandt 61 procent af patienterne havde mindst en 50 procent reduktion i antallet af migræne efter CoQ10 terapi blev startet. Denne undersøgelse blev udført på Jefferson hovedpine Center i Pennsylvania og offentliggjort af National Institute of Health. (Se Reference 3)

CoQ10 og blodtryk hos Type 2 diabetikere

CoQ10 havde ingen effekt på blodsukkeret men lavere blodtryk hos diabetespatienter i en undersøgelse udført i Australien. Undersøgelsen blev rapporteret i USA af National Institute of Health. (Se Resource 3)

CoQ10 og mandlige fertilitet

American Medical Association rapporter, en undersøgelse foretaget i Israel fandt en stigning i sæd funktion af patienter på CoQ10. (Se Reference 1)


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com