Hvordan man kan anvende kiropraktik modaliteter med personlig træning

04/11/2012 by admin

Kiropraktik pleje, fremhæver som sundhedspleje disciplin og erhverv, forebyggelse og behandling af mekaniske lidelser forbundet med bevægeapparatet, især spinal regionen. Ifølge Chiropractors.org, viser statistikker, at så mange som ni ud af ti mennesker vil på et tidspunkt i deres liv, opleve rygsmerter. Terapeutiske metoder af kiropraktik pleje omfatter elektronisk stimulation, hydroterapi, Massageterapi, akupunktur og akupressur og en øvelse regime.

Instruktioner

Indsamle oplysninger om smerte tilstand

• Indsamle oplysninger. Kiropraktorer har brug for oplysninger fra læger og specialister, som du har set om din smerte spørgsmål. Får kopier af rapporter såsom x-stråler, CAT scanninger, Mrs og knogle massefylde tests og fysioterapi rapporter. Kiropraktor bruger disse rapporter til at bestemme hvordan vi kommer videre med en fysisk træningsprogram til at guide en træner. Jo mere information og poster du giver, jo bedre kiropraktor kan hjælpe med at koordinere et fysisk træning planen til at administrere din kroniske smertebehandling.

• Rådføre sig med din kiropraktor. Mange kiropraktorer brug en række teknikker til at hjælpe patienter med kroniske ryg og andre typer af smerte. Før en konkret plan er udviklet for at løse et bestemt problem, skal kiropraktor vide så meget om smerten, din krop og mål som muligt. Lad kiropraktor vide om din hensigt om at arbejde med en personlig træner, så den bedste ydelse opnås. Efter at han eller hun får en grundig historie fra dig, kan en kronisk smerte behandling planen skræddersys til dine specifikke emner og problem.

• Omfatter personlig træning for fysiske conditioning. Regelmæssig motion er en positiv bidragsyder til en sund livsstil. Varierede øvelser er altid en del af enhver fysisk aktivitetsplan. Professionelt overvåget fysisk aktivitet, som en personlig træner, kan hjælpe med at holde kroppen sund og bidrage til at mindske risikoen for skade. Mennesker, der lider af fysiske smerter skal være særligt forsigtige med at skade sig selv ved at overdrive motion eller deltager i aktiviteter, der kan forværre et kronisk smerte tilstand.

• Udvikle en motionsplan til smertebehandling. Behandlinger for kroniske smerter omfatter ofte en motionsplan at fuldføre enten i hjemmet eller på et fitnesscenter eller-rum. Når øvelse regime finder sted under tilsyn af en erfaren fysioterapeut, kan det være gavnligt for hjælpe til at udvikle de bedste former for styrke øvelser for at hjælpe med at lette og håndtere kroniske smerter sikkert.

Tips & advarsler

  • Definere terapeutiske kiropraktik og pain management teknikker til din tilstand.
  • Holde målet for øje: at styre eller fjerne smerter ved fastsættelsen af hvordan vi kommer videre.
  • Tage en samarbejdsorienteret tilgang med alle smerter fagfolk.
  • Enkeltpersoner er forskellige; sikre, at anvendte teknikker passer til dine særlige formål.
  • Vær opmærksom på advarsler af din læge til at sikre, at smerter forvaltning modaliteter ikke interfererer med andre områder af dit helbred.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com