Om privat sygeforsikring og UniCare

09/02/2012 by admin

Ligesom alle forsikringspolicer er health insurance en risiko-overførsel mekanisme. Et forsikringsselskab indvilliger i at beskytte forsikringstagerne fra den finansielle risiko for høj medicinske regninger som følge af en alvorlig skade eller lidelse, der kan opstå engang i fremtiden, i bytte for en præmie. På denne måde sprede kapitalmarkederne risikoen for katastrofe blandt hele risikoen pool, så ingen et individ bærer det fulde finansielle ansvar. UniCare, en division af WellPoint er et sådant selskab, selvom det ikke sælge enkelte eller familien politikker på dette tidspunkt.

Group Insurance planer

Millioner af amerikanere har adgang til en sygeforsikring plan via deres arbejdsgivers gruppe plan. Arbejdsgivere sponsor disse planer og subventionere deres præmier. Typisk, de kan ikke diskriminere arbejdstagere med præ-eksisterende forhold, men skal tilbyde dækning til alle kvalificerede arbejdstagere. Til gengæld forsikringsselskaberne typisk enige om at tage alle indrullerede uden afvise dem med helbredsproblemer. Virksomheder kan gå gennem et forsikringsselskab for dette, eller selv finansiere deres egen plan, at skabe deres egne interne risiko pool. En af Unicares linjer af business handler som administrator, behandling og kontrol af krav til virksomheder, der self-insuring deres egne medarbejdere. UniCare giver også arbejdspladsen gruppe sygesikring for virksomheder.

Individuelle planer

Forsikringsselskaber sælge sygeforsikring til enkeltpersoner og familier, også. Disse planer er ofte omfattende, og typisk kommer med højere selvrisikoen end arbejdspladsen planer, som hjælper forsikringsselskaberne at holde præmier overkommelig. En anden variation er familie-planen, der forsikrer en ægtefælle og et eller flere børn, alle med én fælles fradragsberettigede for året. Du skal lægeligt kvalificere sig til dækning: en historie af medicinske problemer vil gøre det mere vanskeligt eller umuligt at få en politik på det enkelte marked. UniCare deltager ikke i dette marked.

Medicare

Medicare er føderalt sygesikring program for personer over 65 år, og dem med visse sundhedsmæssige betingelser, såsom slutstadium nyresygdom. Det består af del A, der dækker hospitalsindlæggelse; DelB, som dækker læger afgifter, varigt medicinsk udstyr og lab gebyrer; Del C, som gør det muligt for begunstigede adgang til Medicare fordele gennem en privat administrerede pleje selskab; og del D, der dækker receptpligtig medicin. Mens del A og B er regeringens planer, er del C og D privatiseret. UniCare deltager i del C markedet og konkurrerer med mange andre forsikringsselskaber i hele landet. Du kan også købe Medicare tillægget eller Medigap forsikringer, som er privat forsikring, der dækker en del af din Medicare selvrisikoen og visse andre udgifter ikke er dækket af regelmæssige Medicare.

Medicaid

Medicaid er et føderalt program, der finansierer sygesikring for de meget fattige, ældre, handicappede og børn. Kongressen finansierer programmet, selv om regeringerne administrere det. Staterne kontrakt ofte med private virksomheder at administrere Medicaid fordele og overvåge og kontrollere påstande og berettigelse. UniCare deltager ikke direkte i dette marked.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com