Sådan Fortæl Hvis du har mistet vægt

09/01/2012 by admin

Sådan Fortæl Hvis du har mistet vægt

At miste vægt kan være en kamp op ad bakke, og holde en præcis registrering uge til uge er et vigtigt redskab til at hjælpe kaste pounds. Hvis du mister vægt i et langsomt tempo, som anbefales ofte, ved hjælp af en skala og et målebånd er den bedste måde at holde styr på dit vægttab. Hopping på skalaen på samme tid hver dag vil give den mest præcise læsning på hvor meget vægt du taber, og målebåndet vil hjælpe dig med at holde styr på din livvidde.

Instruktioner

• Bestemme en tid hver dag, der er praktisk til at veje dig selv, og at skalaen er tilgængelig. Sørg for at veje dig selv på samme tidspunkt hver dag, såsom tidligt om morgenen eller lige før sengetid.

• Lave et diagram at registrere din vægt hver dag. Vejer dig selv, og registrer derefter din vægt og datoen. Som du fortsætter med at føje til diagrammet, bestemme, om din vægt er stigende eller faldende dag for dag eller uge for uge.

• En gang om ugen, anvende målebåndet, når du vejer dig selv. Wrap tape rundt om maven, lige over hofte knoglerne. Stramme båndet, således at det er lunt men ikke trykke ned på din mave. Nedskrive din livvidde ud for datoen i diagrammet, så du kan se om din livvidde er stigende eller faldende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com