Sådan læses graviditetstest resultater

04/01/2012 by admin

De mest almindeligt anvendte graviditetstest er kendt som den tidlige hjem graviditetstest Kit eller E.P.T, som sælges over-the-counter. Ifølge Drugs.com, er hjem graviditetstests 99 procent præcis til at afsløre de tidlige stadier af graviditeten. Dog er at tage en graviditetstest ikke altid en effektiv måde hen til afgøre graviditet, som nogle gravide kvinder ikke kan have nok af graviditeten hormon i deres urin efter en forpasset periode at vise resultaterne af graviditet på testen.

Instruktioner

• Bruge graviditetstesten, som anvist på boksen og sørg for at den absorberende tip modtager en strøm af urin, der varer i mindst fem sekunder. For de fleste tests kan du også dyppe slutningen i frisk urin.

• Lægge testen på en flad overflade, efter det er blevet gennemblødt i urin og vente i to minutter. Nogle tests kræver, at du skal vente længere og nogle test kan også vise en lys flytte frem og tilbage indtil det er klar. Sørg for, at testen ikke rørt i løbet af denne tid.

• Observere den linje, der vises i den lille firkantede del af testen. Hvis der vises ingen linje, så testen blev gjort forkert og nye test vil skulle træffes. Også, Sørg for at læse test inden for de første 10 minutter efter færdiggørelsen.

• Kig efter et minustegn (-) på test til at bestemme, at resultaterne er negative, ikke og at du er gravid. Tage en anden test, hvis du stadig ikke har din periode inden for en uge, og se en læge, hvis du fortsat få negative resultater, men du har ikke begyndt din menstruation.

• Kig efter et plustegn (+) på test til at bestemme, at resultaterne er positive, hvilket betyder, at du er gravid. Sørg for at se en læge, efter du har modtaget positive resultater.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com