Symptomer på en allergi hovedpine

02/16/2012 by admin

Migræne, sinus og klynge hovedpine kan alle have allergi-baserede oprindelse. Afhængigt af slags hovedpine personen lider af, han har brug for til at begynde med nogle grundlæggende detektiv arbejde for at opnå eventuel fritagelse. Mennesker generelt tænker på sinus hovedpine som kun "allergi-baseret" hovedpine, men fødevarer og tilsætningsstoffer kan udløse utraditionel allergi hovedpine.

Sinus hovedpine

Det vigtigste symptom på denne type af hovedpine er smerte koncentreret i og omkring patientens næse, øjne, pande og kindben. Denne smerte er forårsaget af pres og overbelastning inde sinus hulrum; denne overbelastning kan komme fra en kold eller luftvejsallergi. Hvis nogen bihuler er venstre ubehandlet (ingen brug af allergi medicin eller steroide næsespray), en sinus infektion kan resultere.

Migræne hovedpine

Migræne hovedpine kan forårsage deaktivering, dunkende smerter, ofte på den ene side af patientens hoved; patienten er normalt følsomme over for lys og lyd, ofte bliver kvalmende og måske opkast. Hvis hun lider af en klassisk migræne, vil hun opleve en "aura", som kunne være en visuel forstyrrelse, en midlertidig delvis tab af synet, en mærkelig lugt eller en usædvanlig lyd. Hendes smerte bliver svær og sidste i flere timer (4-72 timer). Den fælles migræne vil ikke sidste længe, men det kan være lige så invaliderende; der er ingen aura tilknyttet fælles migræne. Patienten gerne vil ligge ned i et roligt, mørkt rum indtil hovedpinen og dens symptomer er gået. Migræne kan være genetisk oprindelse, eller de være allergi-baseret.

Klynge hovedpine

Klynge hovedpine starter pludselig; Det kan vare i kun et par minutter, eller strække sig over flere timer. Smerterne opstår på omtrent samme tidspunkt hver dag i flere uger, normalt fire til otte, kaldet den klynge periode. Klynge hovedpine er mere almindelig hos mænd end hos kvinder. Smerten er centreret omkring det ene øje og næsebor, som bliver rød, tåreperser løbende og hævede; patienten kan rapportere følelse rastløs med denne form for hovedpine. Smerten er svær, og patienten kan forsøge at lindre hans smerter på måder, der kan skræmme dem omkring ham.

Fødevareallergi

Migræne hovedpine kan være iværksat af stoffer i fødevarer, såsom tyramin eller phenylethylamin, som findes i chokolade, visse oste og andre fødevarer. Hver migræne patient skal begynde og holde en fødevare dagbog, hvor bliver hun opmærksom på hvilke fødevarer synes at være relateret til hendes migræne hovedpine; denne dagbog vil være nyttigt at hendes læge og allergi specialist, som de forsøger at hjælpe hende med at mindske sværhedsgraden og hyppigheden af sin hovedpine.

Årstidens luftvejsallergi

Specifikke tidspunkter af året kan udløse allergi hovedpine hos mennesker, der er modtagelige for luftvejsallergi. Smerten vil center i patientens bihulerne eller nasal passager; han skal rapportere dette til sin læge, der kan arrangere allergi test for at finde ud af, hvilke specifikke stoffer patienten reagerer på. Medicin og immunterapi kan hjælpe.

Fødevaretilsætningsstoffer

Tilsætningsstoffer til fødevarer omfatter mononatriumglutamat (MSG), aspartam og mange andre, der kan forværre migræne symptomer hos dem, der er følsomme. MSG er fundet i mange emballerede fødevarer. Aspartam er et kunstigt sødestof; dem, der er følsomme over for dette stof som regel nødt til at bruge et andet sødemiddel for at undgå at udløse en migræne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com