Hvad er behandlingerne af Photocontact Dermatitis?

03/09/2012 by admin

Photocontact dermatitis er en giftig eller allergisk reaktion, der opstår, når huden belagt med visse kemikalier bliver udsat for sollys eller andre stærke lys. Kemikalierne reagere i lyset og oprette slut produkter som huden reagerer. En bred vifte af kemikalier, herunder dufte, insekticider og endda limesaft kan producere photocontact dermatitis, der kan manifestere sig som rødme, udslæt, vabler, kløe eller siver væske.

Øjeblikkelig behandling af milde tilfælde

Et mildt tilfælde af photocontact dermatitis kan let behandles. Vaske området med sæbe og vand for at fjerne de ulovlige agent. Anvende cool komprimerer eller nonprescription cremer og salver.

Photocontact dermatitis skal rydde op i to eller tre uger.

Øjeblikkelig behandling af svære tilfælde

Læger kan behandle mere alvorlige tilfælde af dermatitis med kortikosteroider, enten anvendes på det angrebne område eller som oral medicin. Lejlighedsvis, fører dermatitis med beskadiget hud til en bakteriel infektion, der kræver antibiotika, også anvendes eller mundtlig.

Behandling af kløe

Hvis huden er ubrudt, kan du forsøge at lindre kløe med over-the-counter aktuelle behandlinger. Læger kan også ordinere antihistaminer for at hjælpe dig med at håndtere det.

Alternative retsmidler

Burre siges at reducere inflammation. Du drikker det som te eller urteekstrakt. Calendula er en anden anti-inflammatoriske, appliceres til de ramte område som en del af en væske eller salve. Du kan sprede aloe saft eller gel til at lindre den berørte område.

Naturlægemidler for kløe omfatter saft af Vejbred blade, en pasta fremstillet af lige dele af grønt ler og Gyldensegl rod og en pasta af salt, vand, ler og pebermynte olie.

Langtidsbehandling

Den eneste langsigtede behandling af photocontact dermatitis er at identificere og undgå de stoffer, der er ansvarlig for reaktionen. Hvis du ikke kan identificere de ulovlige agent, men risikerer du at sanering symptomer på hver eksponering for sollys.

Hvis du ikke kan identificere den kemiske ansvarlig eller du kan ikke undgå at bruge det, beskytte området mod solen med beskyttende tøj eller en stærk solcreme.

Solcreme

Oddly, solcreme kan forårsage photocontact dermatitis, når det er meningen for at beskytte dig mod solens stråler. Hvis din solcreme er skyld i, prøv en anden med en anden beskyttende kemiske. Du kan også købe solcremer, der fungerer primært af reflekterende lys; disse er normalt uigennemsigtig.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com