Akut alkoholisk Hepatitis behandling

08/28/2010 by admin

Akut alkoholisk hepatitis er en tilstand, der involverer leverbetændelse. Akut alkoholisk hepatitis er forårsaget af overdreven alkoholindtagelse. Det er almindeligt menes at være den indledende fase af alkoholisk leversygdom. Ifølge Institut for kirurgi ved University of Southern California omfatte symptomer på akut alkoholisk hepatitis gulsot (gul hud misfarvning), udmattelse og dysfunktion i hjernen som følge af svigt i leveren. Mere alvorlige tilfælde af akut alkoholisk hepatitis har en høj risiko for død.

Almen behandling

Nogle generelle indledende behandlinger for akut alkoholisk hepatitis omfatter ernæring og kost støtte og bistå med mangler i vitaminer (især i tilfælde hvor hepatisk encefalopati og ascites [ekstra væske beliggende mellem de abdominale organer og væv omkring maven] er involveret). Disse grundlæggende behandlingsmuligheder er især nyttigt for personer, der lider mildere tilfælde af akut alkoholisk hepatitis.

Kortikosteroider

Ifølge Royal Liverpool University Hospital i Det Forenede Kongerige, kortikosteroider (steroidhormoner i binyrebarken) er anvendes til akut alkoholisk hepatitis behandling, da de har positiv indvirkning på immunforsvaret, reducere kroppens produktion af cytokin (celluar meddelelse signaler), reducere kollagen produktion og stop acetaldehyd adukter (ofte fundet i hjernen hos alkoholikere) fra formning. Dette er måske den mest almindelige behandling af akut alkoholisk hepatitis.

Ernæring støtte

Fejlernæring er en fælles lidelse blandt akut alkoholisk hepatitis ramte, Ifølge tidsskriftet forbrugsstederne farmakologi og Therapeutics. Akut alkoholisk hepatitis er ofte knyttet til kalorieindhold eller protein underernæring---enten på grund af kost eller nedsat funktion af tarmene. Også, kalorieindhold og protein mangler der ofte menes at øge toksiciteten af alkohol. Da personer med akut alkoholisk hepatitis normalt lider af svære tilfælde af vitaminmangel, er en behandlingsmulighed at genoprette vitaminerne ved at tage dem, såsom folinsyre og B-kompleks, i supplement form. Dermed kan hjælpe drastisk i dreje fejlernæring rundt.

Afholdenhed

En af de mest effektive behandlinger af akutte alkoholisk hepatitis er at stoppe med at drikke alkohol. I tilfælde, hvor skrumpelever (kronisk leversygdom, der resulterer i leveren celler er ødelagt og erstattet med arvæv) har endnu ikke spiller ind, leveren har potentiale til helt helbrede.

Levertransplantationer

Ifølge rejse hepatologi med særligt alvorlige tilfælde af akut alkoholisk hepatitis, kommer funktionen af leveren alvorligt beskadiget, og som følge heraf nedsat. I nogle tilfælde er gennemgår en levertransplantation den eneste resterende behandling valg. Levertransplantationer er ofte succesfulde, men der er mange mennesker venter på transplantationer.

Antioxidanter

Frie radikaler skader oxygen molekyler. De er en stor del af akut alkoholisk hepatitis, fordi de forårsager en masse ødelæggelse, når det kommer til leverceller. Antioxidanter kan hjælpe med at standse skader fra frie radikaler. Nogle naturlige, naturlægemidler kosttilskud (ligesom herb marietidsel) kan hjælpe med at behandle akut alkoholisk hepatitis. De kan rekonstruere og helbrede leveren ved at stimulere antioxidant enzymproduktion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com