Sådan Cure åndenød

07/02/2012 by admin

Åndenød kan være et symptom på en række sundhedsmæssige betingelser, herunder hjertesygdomme, multipel sklerose, astma, bronkitis, emfysem, kronisk obstruktiv lungesygdom og lignende. Vejrtrækning bliver vanskeligere, fordi utilstrækkelige mængder af ilt er at komme til dine organer. Når du finder fra din læge, hvad årsagen til din åndenød er, kan du derefter beslutte, hvilke indstillinger du skal vælge at bidrage til at afhjælpe din tilstand og forbedre din vejrtrækning kapacitet.

Instruktioner

Trække vejret let

• Spørg din læge til at ordinere medicin, der vil bidrage til at afhjælpe din åndenød. Han kan ordinere en bronkodilatator, som kan tillade dig at inhalere medicin, der vil stoppe dine åndenød ved at åbne og udvide dine luftveje.

• Ikke ting selv. I stedet for tre store måltider om dagen, bør du i stedet spise seks små, høj-protein måltider hver dag, som det efterlader dig med mere ilt.

• Start en regelmæssig program af motion. Dette vil hjælpe dig med at styrke dine lunger og hjerte. Det vil også hjælpe dig tabe overvægt, som kunne være en medvirkende faktor til din åndenød. Overveje at gå på daglig basis, da det er en let form for motion for det meste nogen kan gøre. Du kan også gøre svømning eller vand aerobic, som er ekstremt nyttige i at optimere din vejrtrækning evne.

• Give op cigaretter. Rygning er årsag til en lang række sundhedsproblemer, herunder åndenød. Det er aldrig for sent at afstå fra denne dårlige vane, og når du gør det, vil du opdage, at din vejrtrækning vil forbedre. Hvis går kold tyrker alene er svært for dig, Spørg din læge til at anbefale en rygning rygestop program.

• Massage med lavendel æterisk olie. Bland en fjerdedel kop vegetabilsk olie med 6-7 dråber lavendel æterisk olie og gnide løgnehistorie direkte på brystet til at opleve lindring af åndenød forpustet. Du kan finde æteriske olier på de fleste helsekostforretninger.

• Tage urter, der hjælper med at bekæmpe åndenød. Nogle af disse omfatter cayenne, isop, Læge-Alant, Kongelys og kamille. Hvis du tager en receptpligtig medicin, bliver behandlet for en alvorlig medicinsk tilstand eller er gravid eller ammende, tjekke med din læge før du tager nogen af disse urter.

Tips & advarsler

  • Sørg for at informere din læge om enhver øvelsesprogram du starter. Fortæl din læge om eventuelle alternative middel du træffe for at undgå lægemiddelinteraktioner. Hvis du føler at du er gispende efter luft og mister bevidstheden, søge akut lægehjælp øjeblikkeligt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com