Rå Detox kost

07/30/2012 by admin

Mens mange mennesker vælger at gøre en detox kost, får de ofte ikke nok næringsstoffer for at gøre det til gavn for sundhed eller velfærd. Den rå Detox kost består af 75 procent rå mad, for det meste frugt, nødder, kerner og grøntsager. Spise frugt og grøntsager rå er mere nærende end kogt, fordi de fleste af de vitaminer, mineraler og enzymer i mad er fjernet under madlavning processer. De fleste individer, der forsøger den rå Detox kost er veganere, selv om nogle dieters vil indarbejde fisk og fjerkræ i kosten.

Morgenmad

Oprette en morgenmad med frisk frugt, toppet med hvedekim, græskarkerner og friske nødder, helst mandel. Par frugtsalat med økologisk mælk eller kokos fløde i stedet for almindelig mælk. Bruge en bred vifte af frugt til at få masser af vitaminer og ernæring, og spise, indtil du er fuld. Nogle eksempler på frugt at spise omfatter æbler, bananer, abrikoser, ferskner eller enhver meloner. Hele dagen er det vigtigt at forbruge mindst 64 ounces vand, drikke frisk presset juice fra frugter eller grøntsager, smoothies med en blanding af frugter og kokosmælk.

Frokost

Til frokost, gøre en stor salat med en blanding af blade forsøger at holde sig væk fra vand-fyldte icebergsalat, som har lidt næringsværdi. Top salat med grøntsager som tomater, løg, agurk, selleri, bønnespirer og linser til at skabe et godt afrundet måltid. Gøre din egen dressing, med en lige blanding af olivenolie og balsamico. Drikke en frugt smoothie til en dessert, eller har nogle frisk presset frugtsaft at få ekstra næringsstoffer. Du kan også tilføje en lille mængde af fuldkorn, kogt fisk eller fjerkræ til salat give det nogle forskellige.

Middag

Gøre en blandet vegetabilsk suppe som indeholder så mange blandede grøntsager som du ønsker. Tomater, peberfrugter, selleri, radiser og gulerødder gør en lækker blanding, toppet med halvdelen af en avocado. Til dessert, Forkæl dig selv med en frugtsalat, blandet godt med is til at gøre en sorbet. Mens denne diæt kan være svært at følge, har forbrugende rå fødevarer fordele især med hud og anti-aging på grund af dens høje indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter findes i fødevarer. På grund af lav brændværdi og kulhydratindtagelse, vægttab vil forekomme, men det kan være særligt udfordrende for nogle mennesker.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com