Hvordan til at tabe med en 2 uge Juice hurtigt

06/29/2012 by admin

Det er nemt at tabe sig med en 2 uge juice hurtig hvis du følger juice hurtig korrekt. Nedenfor er en guide til de vigtige skridt for saft fastende således at du ikke ødelægge dit stofskifte og er i stand til at vedligeholde vægttabet.

Instruktioner

• Være opmærksom på at juice du bruger til din kost. Du kan enten bruge pre gjort juice hurtig juice, købe økologisk 100% juice eller lav din egen juice musiksamlinger. Hvis du planlægger at købe regelmæssig juice for din kost, skal du være forsigtig. Din juice kan ikke have tilsat sukker, natrium eller konserveringsmidler. Det er bedst at bruge pre gjort juice blander eller lave dine egne safter. Et direkte link til pre gjort juice blander eller opskrift ideer kan findes under ressourcer nedenfor.

• Sørg for, at du drikker nok saft. Prøv at drik mindst 8 glas juice om dagen. Sørg for at drikke en række forskellige safter til at hjælpe med at få et udvalg af vitaminer og næringsstoffer og antioxidanter. Du skal også bruge vegetabilsk juice i stedet for bare at bruge frugtsaft. Hvis du ikke kan lide smagen af vegetabilsk juice kan du blot tilføje det til frugtjuice at skjule smag. Da du ikke vil spise noget du bør tilføje lidt havsalt til din vegetabilsk juice til at holde din salt niveauer sund.

• Sørg for at fortsætte, drikke masser af vand. Drik de regelmæssig 8 briller af dagen, selvom du drikker saft.

• Når du er færdig med 2 ugers juice hurtig ikke bare skifte tilbage til din almindelige kost. Du har brug at lette tilbage ind i ting eller du kan forstyrre dit stofskifte. Efter 2 uger gøre en dag med masser af frisk frugt og grøntsager og lys supper, derefter den følgende dag fortsætte denne med tilsætning af andre flydende fødevarer eller fødevarer, lys. På den tredje dag følge en rå fødevarer kost med nødder, fjerkræ, og frugter og grøntsager. Efter dette kan du langsomt tilføje tilbage rødt kød, og forarbejdede fødevarer og sukker. Prøv at tage tingene langsomt selv og undgå fedt for omkring 5 dage.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com