Hvad er årsagerne til at se dobbelt?

06/23/2012 by admin

Hvad er årsagerne til at se dobbelt?

Dobbeltsyn kan være en alvorlig og desorienterende lidelse lider, kan være forårsaget af en række faktorer. Mens nogle årsager til dobbelt syn er mild sundhedsspørgsmål, der kan gå væk på egen hånd, er andre årsager vigtigt tegn på, at din sundhed kan være i fare. Lære et par almindelige årsager til dobbelt syn for at sikre, at dit helbred ikke er i fare, hvis du lider af at se dobbelt.

Grå stær

Grå stær årsag ofte dobbelt syn på det ene øje eller begge dele. En grå stær opstår, når området bag den elev, som er ansvarlig for at fokusere lys, bliver forplumret og vision bliver kompromitteret. Grå stær kan være forårsaget af en række ting, herunder ældning, skade, eller de kan endda forekomme som en fødselsskade. Om fastsættelse af grå stær er normalt udført med en relativt sikker og enkel procedure for at erstatte den oprindelige linse med en protese.

Skade

Skade også fører til dobbelt vision, enten midlertidig eller varig, afhængigt af sværhedsgraden af skaden. En lille bule i hovedet kan forårsage svimmelhed og dobbelt syn, der kan gå væk med resten. Langsigtet tilfælde er forårsaget af alvorlig hoved traumer, der forårsager tryk bag øjet eller i hjernen, at hæve. Om en lille bule, eller en alvorlig skade, bør du altid kontakte din læge, når du modtager nogen form for traumer til hovedet.

Migræne

Migræne hovedpine også udløse dobbeltsyn problemer. De kan ske regelmæssigt eller udløses sporadisk af ting i miljøet. Almindelige årsager til migræne er allergiske reaktioner, stress, overskydende læsning eller overexerting dine øjne, ubehandlet synsproblemer, lys eller følsomhed over for lugte. Normalt, kan disse hovedpine behandles med over-the-counter medicin eller smertebehandling ordineret af lægen.

Alkohol

Drikker for meget alkohol fører til korte forekomster af at se dobbelt så godt. Dobbeltsyn opstår som følge af alkohols aftagende effekter på din hjernefunktion. Den mere du drikke, jo sværere det er for dine øjne til hurtigt fokus og sammensætte billede før dem, således som den øjne kamp for at gøre det, du ser dobbelt. Sove afsavn virker meget gerne alkohol gør, og kan også resultere i denne form for midlertidig dobbeltsyn.

Alvorlige problemer

Mere alvorlige årsager til dobbeltsyn omfatter ting som streger eller hjernen aneurismer, der kan komme hurtigt uden at du realisere der er et problem. Hvis du lider omgående dobbeltsyn uden nogen traumer mod hovedet eller nogen af de ovenfor anførte grunde, så du kan blive ramt af en mere alvorlige sundhedsproblem og bør du søge professionel hjælp straks.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com