Almindelige hovedbund problemer

06/28/2012 by admin

En sund hovedbund hjælper med at sikre en sund leder af hår. Men mange mennesker bekymre sig mere om styling deres hår og undlader at tage sig af deres hovedbund. Nogle er heldige nok ikke til at have en fortsat hovedbund spørgsmål, men hvad er de mest almindelige hovedbund problemer andre står?

Skæl

Ikke for at forveksle med tør hovedbund, er skæl flager store hvide eller brune døde hudceller på hovedbunden eller i hår der falder af til hals og skuldre. Ofte flagerne er fedtet og kan have en lugt. Skæl ramte også opleve rødme og kløe i hovedbunden, og ikke korrekt og grundigt skylning efter en shampoo forværrer problemet.

Tør hovedbund

Når hovedbunden er tør, det føles stram, bliver kløende og danner tør hovedbund flager, der er mindre end skæl. Flager falde når håret er kæmmede eller børstet.

Fedtet hovedbund

Kroppen har en stor samling af kirtler på ansigt og hovedbund, der udskiller en fedtet substans kaldet sebum. Hvis et overskud af sebum er produceret, kaldes tilstanden seborrhea. Denne proces forekommer på hovedbunden ansvar for fedtet hår look. En person med en fedtet hovedbund kan føles fedtet skorper når rørende hovedbunden, og han kan ridse hårdt på grund af intens kløe og forårsager betændelse. Børn op til 3 måneder gammel og voksne over 40 er mest tilbøjelige til at have hovedbunden oiliness. Hos spædbørn kaldes tilstanden ARP, en gul og fedtet skorpedannelse omkring hovedet.

Hovedbund Acne

Acne på hovedbunden er forbundet med alt for fedtet hud og kan opstår på den øverste pande, langs hårgrænsen eller over hele hovedbunden. Mild hovedbund acne er mindre og danner på panden og langs hårgrænsen. Mere svær hovedbund acne er store, sorte og betændte; disse er normalt cyster forårsaget af mider, gær, bakterier eller andre mikroorganismer. Hvis acne er virkelig dårlig, kan det føre til læsioner, der høj grad skader hårsækkene og forårsage hår til at falde ud.

Hårtab, udtynding og brud

Hårtab, udtynding og brud påvirker de fleste mennesker, som de bliver ældre, selvom det kan begynde i løbet af teenage årene. Genetik spiller en rolle så godt; mænd med en familie historie af hårtab kan gå helt skaldet, mens kvinder kan finde deres hår tynder ud. I gennemsnit mister en person op til 100 hår hver dag. Derudover kan en person lider af hårtab, udtynding eller brud på grund af hår trække eller vride vaner, mangel på protein og/eller jern i kosten, eller skade fra hårplejeprodukter som tørretumblere, krøllejern eller lige kamme og permanenter.

Andre almindelige hovedbund problemer

Små insekter uden vinger kaldes hovedlus er almindelige i skolealderen børn, og de forårsager kløe og røde pletter på hovedbunden. Ringorm, en infektion i det ydre hovedbund lag, ligner en tydelig cirkel med hævet, orm-formede kanter som udslæt breder sig udad.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com