Hvad er Naproxen ordineret til?

06/20/2012 by admin

Naproxen er et non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID). Denne type medicin er designet til at reducere betændelse og smerter; nogle af de mærker, der er tilgængelige for naproxen er Aleve, og ved recept, Anaprox eller Naprocyn.

Funktion

NSAID, som omfatter i sin klasse ibuprofen, aspirin og naproxen, er effektivt til behandling af visse betingelser. De virker ved faldende hormoner, der forårsager betændelse og smerte.

Funktion

Naproxen kan bruges til at behandle mange sygdomme, herunder menstruationssmerter, gigt, bursitis og senebetændelse.

Funktion

Naproxen kan være et effektivt redskab i smertebehandling, hvis taget korrekt. Sluge pillen hele, især dem med en enterisk belægning for at beskytte maven.

Overvejelser

Naproxen og andre NSAID bør tages med omhu, da de kan forårsage alvorlige problemer hos personer, som har højt blodtryk, blødning eller koagulation lidelse, mavesår eller maveproblemer eller lever, nyre og hjertesygdomme.

Advarsel

Som med ethvert stof, har naproxen bivirkninger. Det kan forårsage mave eller intestinal blødning, som kan være meget alvorlig; søge lægehjælp, hvis du begynder at have smerter i brystet, svaghed, utydelig tale, eller åndenød.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com