Ernæring gymnasier i Indien

02/09/2012 by admin

Antallet af ernæring universitetsstuderende i Indien vokset i begyndelsen af 2000 ' erne, som har ført til oprettelsen af mange ernæring gymnasier i alle større indiske byer. Disse skoler tilbyder nogle af de bedste kost og ernæring studier i verden. Ernæring dimittender fra disse skoler er stærk efterspørgsel ikke kun i det indiske arbejdsmarkedet, men også i udlandet.

Årsag til efterspørgslen

Stillesiddende livsstil og fast-food forbrug har ført til en fedmeepidemien i mange vestligt orienterede lande. En sund, afbalanceret kost forebygger overvægt og de lidelser, der kommer med det, som hjertesygdomme, forhøjet kolesterol, forhøjet blodtryk og diabetes. Disse problemer har øget efterspørgslen efter ernæringseksperter, der forstår at ordinere personlig sunde kostvaner for klienter og rådgive dem om sunde måder at lave mad og tilberede mad.

Kurser og pædagogiske kvalifikationer

I Indien undervise gymnasier, der tilbyder ernæring programmer studerende mange emner i en meget kortere tidsramme end typiske Bacheloruddannelsen i andre lande. I Indien tager en bachelorgrad i hjem videnskab/diætetik eller ernæring/mad teknologi tre år. Støtteberettigelse for optagelse på en bacheloruddannelse ernæring kursus passerer klasse 10 + 2 (svarende til studentereksamen i USA) med naturvidenskabelige fag fysik, kemi og biologi.

Efter sin eksamen fra en ernæring program, eleverne kan gå til en to-årig kandidatuddannelse svarer til en kandidatgrad i den amerikanske Alternativt, studerende kan gøre en etårig post-Graduate diploma i ernæringslære og sundhed ernæring.

Bedste ernæring gymnasier i Indien

Den mest populære ernæring college i Indien er den nationale Institute of Nutrition, beliggende i Hyderabad. Denne college har modtaget international anerkendelse for sine forskellige banebrydende og dybdegående undersøgelser om ernæring, herunder protein energi underernæring. Den nationale Institute of Nutrition tilbyder en kandidatgrad i anvendt ernæring og en postgraduate certifikat i ernæring. Dette kollegium har også en af de mest omfattende college biblioteker i Indien.

Mangalore Universitet, Karnataka, tilbyder bachelorgrad kurser i ernæring og diætetik og i fødevarer og ernæring. Det har en fire-stjernet akkreditering af den nationale vurdering og akkreditering råd.

SNDT College, beliggende i Mumbai, tilbyder ernæring eksamensbevis og certifikatet kurser.

På den JD Birla Institute of hjem Science i Kolkota, kan du forfølge en etårig certifikat kursus i hjem videnskab.

Andre ernæring gymnasier i Indien omfatter Lady Irwin College i New Delhi, International Life Science Institute, New Delhi og Punjab Agricultural University i Ludhiana.

Jobmuligheder

Hospitaler, plejehjem og sundhed-ministerier leje ernæringseksperter kan planlægge kost regimer for patienter. Organisationer, virksomheder, fabrikker og sports leje dem til at planlægge sunde menuer til office cafeterier og atleter. Diætister også arbejde i hotelbranchen. Fem-stjernede hoteller, resorts, kurbade og sundhed klubber ansætte dem at forberede sunde menuer. Forskning i ernæring laboratorier, privat rådgivning og undervisning er andre jobmuligheder.

Løn

Fra 2009 var vederlag til ernæringseksperter ansat i den offentlige sektor og som ernæring lærere overalt mellem 8.000 til 15.000 rupees om måneden, hvilket svarer til $167 til $312 USA I den private sektoren, virksomheder og posh hoteller betalt meget højere løn og incitamenter: mellem 9.000 til 25.000 rupees. Privat rådgivning tjener en professionel ernæringsekspert eller diætist endnu mere, som de indiske elite, der bliver sundhed og fitness bevidst udgør den største luns af deres klientel.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com