Hovedlus behandlinger & forebyggelse

09/16/2011 by admin

Hovedlus er parasitter, der lever af blod. Angreb af disse insekter opstår når tæt kontakt er lavet med en person, der har hovedlus. Børn er særligt udsatte, fordi de spiller tæt sammen med klassekammerater i skolen, men overførsel af lus sker ikke kun i skolen. Angreb kan svede uanset hvor børn samles sammen. Hvis du skulle se hovedlus kravler på hovedbunden, eller hvis du skal se pletter, der ligner skæl, lus kan være til stede og behandling bør søges. Hvis du ikke har mistanke om hovedlus, bør der træffes foranstaltninger til at forhindre eventuelle lus angreb.

Undgå at dele

Brug ikke bruge en anden persons hår børste eller kam, bære hans hat eller tøj, hans håndklæde eller sove i hans seng, hvis han har hovedlus.

Instruere

Tale med børn om ikke at komme for tæt på børn, der kan have hovedlus, især hvis du ved, at barnet vil lege med andre børn, interagere med andre børn i sport eller sammenblanding med andre børn på en lejr.

Disinfest

Nyd alle hårbørster og kamme, der er befængt med lus i vand, der er 130 grader F eller varmere i ni minutter.

Vakuum

Fjerner hovedlus fra steder hvor en person med hovedlus har hvilede ved støvsugning sådanne steder som sofaen, tæppet eller seng, men holde i sindet lus dør inden for to dage, hvis de har ingen blod for næring, og nits vil ikke leve mere end en uge, hvis de ikke holdes varm ved hovedbunden.

Hvidvaske

Vask alle klud elementer person med hovedlus kom i kontakt med i varmt vand i vaskemaskinen og tør i tørretumbleren ved hjælp af en høj indstilling.

Medicinerer

Spørg din læge eller sundhedsplejerske for en over-the-counter medicin eller en receptpligtig medicin, der dræber lus og bruge som instrueret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com